Date_1280x720_ro.jpg
Adaugă un pic de culoare în primăvara ta. Din luna aprilie, Moldtelecom are pentru tine oferte și mai avantajoase, disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții existenți!

Moldtelecom îți asigură conexiunea în orice punct din țară. Comunică cât dorești, navighează nelimitat, fii activ online, muncește, ascultă muzică, privește filme, fiindcă ai tot timpul din lume cu cea mai șmecheră viteză la internet. Cu noile abonamente SMART ai și rețele sociale gratuite, și convorbiri nelimitate în rețeaua fixă și mobilă Moldtelecom.

Vino cu numărul tău de mobil de la alt operator la Moldtelecom sau treci de la Prepay la abonament și la doar 49 lei ai minute nelimitate în rețeaua fixă și mobilă Moldtelecom, 400 de minute naționale, 20 GB trafic internet și rețele sociale nelimitat. Iar dacă ești abonatul lor de internet fix, alege unul din pachetele de telefonie mobilă și primești oferta la preț redus pe viață.

La Moldtelecom ai atâtea posibilități pentru comunicare fără limite și griji, așa că profită de unul din cele trei pachete de internet mobil. Conectează abonamentul Smart Net la doar 40 de lei și ai 20 GB lunar, plus rețele sociale nelimitat.

Iar dacă vrei un modem Wi-Fi 4G gratuit, cu un design modern, portabil, compact, cu ajutorul căruia ai acces la internet acolo unde nu este nicio rețea de cablu sau fibră optică și care să-ți asigure conexiunea pentru scopurile și necesitățile tale, optează pentru Smart Net 150 sau Smart Net 200. Dacă ești abonat de internet fix primești trafic internet suplimentar la plata standard de abonament. Vezi aici (https://moldtelecom.md/Abonamente-Internet-mobil ) noile oferte pe care ți le pun la dispoziție.

Descoperă toate opțiunile și confortul pentru a comunica din plin cu cei dragi. Oricare din abonament conectezi ai doar de câștigat, pentru că la Moldtelecom generozitatea nu are limite.

Moldtelecom. Mai uniți ca niciodată!

Preluat de la: diez.md