pixel.png

Victoria Beckham este una dintre vedetele care nu mai au nevoie de nicio prezentare şi nu pentru faptul că este căsătorită cu fostul fotbalist David Beckham, ci pentru că s-a făcut cunoscută pentru cariera sa muzicală, dar s-a remarcat şi în industria modei prin colecţiile pe care şi-a pus amprenta. Mai mult, rareori este văzută să zâmbească în fotografii, fie că vorbim de apariţiile pe covorul roşu sau fotografiile de familie.

De data aceasta, designerul ne-a surprins cu un zâmbet din toată inima. Fiul ei, Cruz Beckham a postat o fotografie pe contul lui de Instagram în care apare alături de mama lui, Victoria Beckham, care zâmbeşte. Până şi soţul ei, David Beckham este surprins de gestul vedetei.

David Beckham, surprins de gest

”Aparent, mama mea zâmbeşte”, a scris fiul Victoriei Beckham în dreptul fotografiei.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

<!–

Formul de quiz

–>

David Beckham nu s-a putut abţine să nu comenteze la fotografia postată spunând ”Ce dinţi albi are mama ta. Este Ross din Friends”, reamintind despre momentul în care personajul din celebrul serial îşi albeşte dinţii.

În cazul în care vă întrebaţi de ce Victoria Beckham nu are obiceiul de a zâmbi, în special în poze, vedeta a mărturisit într-un interviu pentru publicaţia Glamour UK că este vorba de o problemă legată de încrederea în sine.

”În trecut, probabil m-aş fi ascuns în spatele acestei armuri, să nu râd. Acum o fac mai puţin”, a spus Victoria Beckham. ”M-am simţit atât de liberă atunci când am decis să mă accept aşa cum sunt, la 45 de ani. Sunt încrezătoare şi ma simt încrezătoare. Vreau ca toată lumea să înţeleagă că trebuie să fie cea mai bună versiune a lor. Să fie fericiţi cu ce au. Cu cine sunt. Da, am riduri şi mă simt foarte bine”, a mai spus soţia lui David Backham.

Preluat de la: csid.ro