1498136562733.jpg

Apărut în cinematografe împreună cu „Cars 3”, noul scurtmetraj de la Pixar provoacă admirație pe internet. În acest filmuleț, sunt explicate cauzele hărțuirii și terorizării între copii.

Scrisă și regizată de Dave Mullens, „Lou” este o poveste despre o cutie de lucruri pierdute într-o curte de joacă a grădiniței. Cutia nu este una simplă, ci cu un monstru înăuntru.

În fiecare zi după pauza de ceai, Lou preia jucăriile pe care le uită copiii. A doua zi, le pune pe locul de joacă pentru ca să-și găsească proprietarii. Când un băiat numit J.J. începe să-i bată pe ceilalți și să le ia jucăriile, Lou iese din cutie.

„Lou” , pe lângă faptul că oferă lecții de viață despre agresiune, este o poveste inventivă, emoționantă și captivantă ce durează 6 minute.

Regizorul spune că cele mai multe proiecte Pixar provin dintr-o experianță personală, iar ideea lui a venit din durerea de a nu mai avea parte de copilărie pentru că și-a schimbat des locul de trai.

„Te simți invizibil, deoarece nu cunoști ceilalți copii sau ești jenat și dorești să fii invizibil. Am crezut că ar fi foarte interesant să ai un personaj care să se ascundă la vedere”, spune Mullins pentru Chicago Suntimes, animatorul filmelor „Cars”, „Finding Nemo” și „Up”, care își face debutul regizoral cu „Lou”.

„De obicei, bătăușii acționează așa doar pentru că sunt tineri și plini de energie și nu au compasul lor moral. Într-un mod ciudat, bătăușii se simt uneori și ei invizibili”, spune Mullins. „Dacă poți afla care sunt motivele lor, poți rezolva câteva lucruri.”

Scurtmetrajul a apărut oficial în cinematografe pe 16 iunie și este vizionat împreună cu desenul animat „Cars 3”, iar trailerul pentru filmuleț îl poți vedea mai jos.

Preluat de la: Zugo.md