1498206954482.jpg

Poți fi artist la orice vârstă, iar Art Labyrinth este gata să-ți dea mereu o mână de ajutor. Centrul de creație a stabilit un program de evenimente pentru luna care vine, te așteaptă la ele și îți oferă șansa să contribui la o cauză nobilă.

Timp de 11 ani, Art Labyrinth a devenit adăpostul spiritual al multora și  locul unde poți interacționa cu oameni diferiți.

„Reprezentăm un spațiu underground ce contribuie la dezvoltarea culturii în capitală. Scopul nostru este unirea a cât mai multe organizații, START-up-uri și persoane fizice pentru interacționarea și conlucrarea lor comună. Suntem o platformă ce motivează artiștii să își continuie drumul în domeniul ales.”, zic organizatorii proiectului.

Art Labyrinth este în căutare de noi artiști, oameni care doresc să se dezvolte multilateral și să învețe ceva nou. Spațiul închiriat de la Muzeul Zemstvei deține un bar, o terasă, o sală de concerte, o sală de relaxare, o sală de yoga și o galerie. Însă din cauza lipsei de finanțe, Uniunea de Creație poate fi închisă.

Participând la evenimentele din luna ce urmează, poți ajuta centrul și arta autohtonă să rămână în viață.

Acesta este programul:

25 iunie, 19:00: ROCK-ul, „NOROC”-ul & NOI. O noapte tematică în stilul anilor 1966-1970, în cadrul căreia organizatorii promit lărgirea orizonturilor, delectarea cu muzică bună și multe discuții critice, creative și constructive.

29 iunie, 19:00: Games Night: Mafia. Jocul cunoscut ajută la doborârea barierelor mintale și cunoașterea diferitor perspective ale situațiilor cotidiene. Plonjează în atmosfera delicată a „Mafiei” împreună cu prietenii tăi la Art Labyrinth.

30 iunie, 20:00: Pink VIBE. Vezi lumea în culori roz și ajută treci prin labirint cu muzică bună, fericire și calm.

1 iulie, 20:00: Movie „Time for Change”. Filmul atinge subiectele inteligenței, rituarilor tribale, spiritualității și a emoțiilor psihidelice. Pelicula exprorează probleme cotidiene și le abordează într-un mod inedit.

2 iulie: Poezii și Teatru (Стихи Театр Задумайся)

3 iulie, 11:00: Art Labyrinth Summer Festival. Prima zi a festivalul, care va dura de pe 3 până pe 9 iulie pe malul Nistrului, în localitatea Ocnița.

5 iulie, 19:00: Matushka & Dekonstruktor LIVE from Saint Petersburg. Matushka, trupa de rock psihidelic și trupa de metal rock Dekonstruktor vor da un concert de rock alternativ într-un spațiu underground la noi acasă.

6 iulie, 20:00: Alina Shevchenko Live Concert. În 2016 a avut loc lansarea primului său album, iar până în prezent își bucură publicul cu piese indie și folk.

10 iulie, 20:00: Movie „Particle Fever”. Filmul oferă posibilitatea să vezi ce făceau oamenii de știință pentru a ajunge la marile descoperiri ale istoriei.

11 iulie, 20:00: Movie „The Spirit Molecule”. Pe parcursul întregului film este studiată molecula DTM și impactul ei asupra corpului uman. Sunt prezentate viziunile fizicienilor, medicilor și oamenilor de știință.

12 iulie, 20:00: Movie „Anima”. Proiect al mai multor regizori, care se bazează pe principalele întrebări ale omenrii și răspunsurile marilor filozofi la aceastea.

13 iulie, 17:00: Masterclass Origami. Poți afla teoria de bază, istoria și aplicarea tehnicilor miraculoase a plierii hârtiei în practică.

14 iulie, 20:00: Movie „The Fountain”. Principalul subiect al filmului este lupta unui tânăr savant cu mortalitatea și căutarea unui tratament pentru cancer, de care este bolnava soția sa.

15 iulie, 18:00: Dance & Barcantina. Dansează și petrece într-un spașiu deosebit, cu băuturi, muzică și pieteni buni.

15 iulie, 19:00: SMJMJ Live Concert. Positive Vibrations. Savurează trupa fascinantă și realitatea (sau viziunea realității) pe care o aduce publicului.

16 iulie, 16:00: Paint on Shoes!. Pictează încălțămintea cu materialele oferite de Art labyrinth și pune-ți un strop de originalitate pe outfit.

17 iulie, 20:00: Movie „Source Code”. Un soldat se deșteaptă într-un corp străin și află că face parte dintr-un proiect experimental guvernamental, care îl pune în rolul de a găsi o bombă într-un tren în doar 8 minute.

18 iulie, 20:00: „The thirteenth floor”. Lumi paralele și taine în filmul „The thirteenth floor”, care se bazează pe descoperirea unui savant, urmărit pentru rezultatul experimentului său.

19 iulie, 20:00: Movie „Trance”. Un lucrător al unei galerii de arte devine proprietarul unui tablou original, dar după o lovitură în cap, nu mai ține minte unde l-a ascuns.

20 iulie, 17:00: Masterclass Origami 2. Continuarea lecției începute mai devreme și învățarea noilor tehnici de a plia hârtia.

22 iulie, 20:00: HEYA HOWA live concert. O altă trupă incendiară vine la Art Labyrinth, de data aceasta cu muzică raggae, indie, folk, pop și rap. Conbinând toate stilurile, crează o atmosferă irepetabilă.

Participă și tu la aceste evenimente și ajută spațiul cultural să își continue activitatea!

Preluat de la: Zugo.md