1485013989979.jpg

Moda este mereu în schimbare, iar noi ne schimbăm garderopa o dată cu noile tendințe. Anul 2017 abia a început, dar designerii deja au decis ce vei purta următoarele 12 luni.

Inspirat de AdMe.ru, ZUGO a selectat pentru tine cele mai potrivite tendințe ale modei care te vor ajuta să-ți înnoiești cu succes garderopa pentru sezonul care vine.

Jabou, bibelouri, dantelă
Feminitatea și eleganța revin în vogă anul acesta. Ei bine, ce ar putea fi mai feminina decât rochiile din dantelă jucăușe și ușor transparente ? Nu-ți fie teamă să adăugați un pic de frivolitate la imaginea ta, astfel vei fi în rând cu noua tendință de modă.

Desene de vară
Nu este primul sezon în care imprimările florale luminoase își păstrează relevanța. Îmbrăcămintea de acest gen este potrivită nu numai pe timp de vară, dar și toamna sau iarna. Hainele colorate și florate sunt superbe, pentru că pe lângă faptul că îți crează buna dispoziție, îți mai amintesc despre vară.

Sport-chic
Sport-chic, acest stil a fost îndrăgit pentru universalitate și comoditate. Important este să nu uităm de reguli atunci când alegem acest stil. Nu combina mai mult de 3 culori, evită logo-urile luminoase, nu supraîncărcați imaginea cu detalii și mai multe straturi care nu sunt necesare.

Topuri scurte
Se pare că topurile scurte care erau în modă la începutul anilor 2000 revin. Astăzi, topurile pot fi combinate cu pantaloni, fuste, șorți.

Dungile
Dungile este probabil cea mai importantă endință a modei pentru anul acesta. Pantaloni, rochii, genți, bluze – designeri folosesc dungile îndrăzneț aproape peste tot. Pentru a echilibra imaginea, dungile pot fi combinate cu piese clasice și calme.

Kaki
De ani de zile, rochiile în stil militar nu dispar de pe copertele revistelor. În sezonul următor, vor fi în vogă atât modele feminine kaki, cât și cele mai dinamice, care seamănă cu uniforme militare.

50 nuanțe de roz
Designerii din întreaga lume, unanim recunoscut că toate nuanțele de roz sunt favoritele din 2017. Caramel-roz, căpșuni, vișiniu, fucsia – selectând oricare din aceste nuanțe, veți fi în trend.

CITEȘTE ȘI: foto | 10 lucruri din industria fashion care nu vor mai fi în vogă în anul 2017

Preluat de la: Zugo.md