Fotografia-1.jpg

Pentru a marca cei 60 de ani de la debutul legendarei mașini, clubul Ford Mustang Moldova a organizat un eveniment memorabil. Această aniversare a adunat pasionați și proprietari entuziaști din Moldova și din întreaga regiune, cu scopul de a celebra și de a împărtăși pasiunea pentru acest emblematic pony car.

Festivitățile au debutat cu un spectacol de mașini în care au fost expuse diverse generații de Ford Mustang, începând de la primele modele clasice din anii ’60 și până la cele mai recente versiuni performante. Participanții au avut oportunitatea de a face schimb de impresii și de a admira evoluția designului și tehnologiei care au caracterizat această mașină emblematică de-a lungul timpului.

De asemenea, au fost organizate concursuri cu premii, care au stârnit entuziasmul participanților de toate vârstele, iar atmosfera a fost una plină de bucurie, reflectând pasiunea comună pentru Ford Mustang.

„Suntem extrem de încântați de cum a decurs evenimentul și de entuziasmul pe care l-am văzut în rândul participanților. A fost o experiență fantastică să aducem împreună atâția pasionați de Mustang pentru a sărbători această aniversare împreună. Vom continua să organizăm evenimente și întâlniri pentru a promova pasiunea pentru Ford Mustang în comunitatea noastră, pe care ne dorim să o cultivăm și să o extindem în viitor”, au declarat fondatorii clubului Ford Mustang Moldova.

Sandu, unul dintre participanții la acest eveniment, a fost și el dornic să-și împărtășească opinia. Tânărul a menționat că atmosfera a fost pur și simplu fantastică. „Am apreciat diversitatea mașinilor expuse și faptul că am putut admira diverse generații de Mustang. Sunt pasionat de Ford Mustang de mulți ani și am considerat că acest eveniment era o oportunitate excelentă să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști. A fost o zi memorabilă și mă bucur că am făcut parte din această sărbătoare a unei mașini legendare.”

Evenimentul s-a încheiat într-un mod spectaculos, cu un tur al orașului în văzul tuturor, unde participanții au avut ocazia să arate și să împărtășească dragostea lor pentru Mustang-uri cu ceilalți participanți și cu spectatorii adunați în drum.

Această aniversare a demonstrat încă o dată că Ford Mustang rămâne un simbol al puterii, stilului și entuziasmului pentru automobilism, reunind comunități întregi în jurul unei pasiuni comune. Clubul Ford Mustang Moldova a făcut din acest eveniment un moment de neuitat, marcând cu mândrie cei 60 de ani de excelență a acestui emblematic model american.

Autor: Cristian Bacinschi

Preluat de la: diez.md