shutterstock_334988312-scaled.jpg

De cele mai multe ori, găsirea unui partener cu care să te conectezi la nivel profund poate dura. Și poate că vei pune pe seama ghinionului sau neptrivirii, dar te-ai gândit vreodată la Karmă, la legile ei?

Cu toate acestea, amintește-ți că Universul îți va oferi întotdeauna ceea ce meriți, nici mai mult și nici mai puțin. Există o mulțime de motive karmice din cauza cărora nu ți-ai găsit încă omul potrivit. Iată câteva dintre ele!

Femile au tentința să se mulțumească cu mai puțin decât merită/valorează. Așadar, dacă ai o imagine de sine precară, vei atrage pe cineva cu o energie similară. Simple as that!

Pentru a găsi dragostea adevărată, mai întâi trebuie să cultivi acest sentiment întru tine.

Și crezi că ai nevoie de cineva care te să te completeze. Iubește-te pe tine și dorește-ți ție ce e mai bun, apoi direcționează toată această iubire și către un posibil partener.

Poate că azi ești singură pentru că ai nevoie să îți procesezi emoțiile dureroase, să îți vindeci rănile. Va fi foarte dificil să duci în spate o relație sănătoasă dacă în același timp ai și un bagaj pe care îl porți pe umeri. Legea Karmei spune că evenimentele se vor repetă până când vei rupe cercul vicios.

Este posibil să nu mai crezi în dragostea adevărată dacă ai avut o serie de relații eșuate în mod repetitiv? Meditează și vorbește des cu eul tău interior pentru a află care sunt dorințele și fricile tale, apoi deschide-ți sufletul chiar dacă ți-e teamă să faci asta. Îmbrățișează schimbarea!

Te-ai gândit vreodată că nu ți-ai întâlnit încă partenerul potrivit pentru că ai o altă chemare? S-ar putea că pretențiile tale să îți fi ridicat și ștacheta în materie de bărbați. Acum ai alte așteptări, acum știi ce meriți, cât valorezi. Iar bărbații potriviți ție și așteptărilor tale sunt rari… Trebuie doar să ai puțină răbdare!

Chiar dacă tu ești dornică să cunoști pe cineva, Universul nu ți-l va trimite pe acel cineva până nu vei învăța ce ai de învățat. Dacă trecutul te bântuie, vei repeta tiparele specifice până vei rupe ciclurile, din păcate. Examinează-ți relațiile recente și observă dacă ai vreo karmă nerezolvată sau lecții încă neînvățate.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru 2024 la Altceva cu Adrian Artene: Va fi un an karmic, un an revoluționar

FOTO: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro