1500726442982.jpg

Există cărți care îți pot influența definitiv modul de gândire, modul de trai și întreaga dezvoltare personală, iar pentru că e weekend, ZUGO a decis să facă o listă cu cărți care merită să-ți ocupe timpul liber.

„Inteligență emoțională” de Daniel Goleman

Cartea aceasta oferă o analiză a importanţei covârşitoare a emoţiilor în dezvoltarea personalităţii umane. Autorul a deschis calea unei psihologii care acordă un interes egal şi inteligenţei sentimentelor. Lucrarea dată oferă sfaturi cum să te poți analiza, evalua, studia și să fii mai puternic.

„Săptămâna de lucru de 4 ore” de Tim Ferriss

Cartea nu este una obișnuită și nici pentru oricine nu este. Este o lucrare care te învață să creezi tot felul de scurtături către viața pe care ți-o dorești și anume să trăiești ca un milionar, având accees la cele mai deosebite experiențe, călătorind oriunde vrei și să faci bani chiar și atunci când dormi.

„Excepționalii” de Malcolm Gladwell

Eforturile autorului de a desluşi „eminenţa cenuşie” din spatele oricărui succes se coagulează în jurul tezei că este nevoie, pentru o reuşită de o amploare mondială, să fie urmată calea corectă „timp de 10.000 de ore”. Trebuie să practici timp de 10.000 de ore ca să ajungi un maestru în domeniul tău și exemplifică cum Bill Gates, Mozart și mulți alții au făcut asta.

„Cum să-ți faci prieteni și să devii influent” de Dale Carnegie

În carte vei găsi toate elementele esențiale ale comunicării cu oamenii și ale leadershipului. Vei afla cum să construiești relații cu oamenii, cum să interacţionezi cu ei, cum să îi înțelegi și cum să-i conduci.

„Totul despre psihologia persuasiunii” de Robert Cialdini

Cartea oferă 6 principii foarte puternice și dă multe exemple de cum le poți folosi și de cum te poți proteja atunci când cineva încearcă să te manipuleze. Te învață cum să devii mai influent și să iei decizii corect în viață.

„Tată bogat, tată sărac” de Robert Kiyosaki

Cartea de căpătâi a educației financiare personale. Robert Kiyosaki a reușit să surprindă elementele esențiale ale finanțelor personale și diferențele de mentalitate dintre oamenii cu bunăstare și cei care nu o au. Cum unii oameni ajung la o mentalitate de om bogat și cum alții rămân tot restul vieții în mentalitatea săracă, indiferent de cursul vieții lor.

Preluat de la: zugo.md