balonare.jpg

Știai că disfuncția metabolică este cauza principală a tuturor bolilor? Potrivit medicului instruit la Stanford, Casey Means, autoarea cărții Good Energy, ne îmbolnăvim frecvent, adesea fiind vorba despre afecțiuni grave, deși avem la dispoziție mai multe informații că niciodată.

“Unde greșim?”, se întreabă ea pe platforma MindBodyGreen. Medicul e de părere că soluția nu este să cheltuim mai mulți bani pentru a ne îngriji de sănătatea sau să vedem mai mulți specialiști, ci să ne concentrăm din timp pe cultivarea „energiei bune” în celulele noastre, ceea ce ne susține sănătatea metabolică.

„Disfuncția metabolică este cauza principală a tuturor bolilor”, spune ea într-un episod al podcastului MindBodyGreen. „Când sănătatea metabolică este prioritară în viețile noastre, riscul pentru a dezvolta orice tip de boală este drastic redus.”

Dacă vrei să-ți îmbunătățești sănătatea metabolică, Means oferă câteva sfaturi subestimate de luat în considerare. Sunt eficiente și în cazul în care ești predispusă la balonare. Vezi AICI care sunt acestea!

Foto: shutterstock

Preluat de la: csid.ro