pixel.png

Regizorul şi speakerul motivaţional Tedy Necula şi Adelina Toncean – apărător al drepturilor copiilor şi iniţiatoarea programului ”Nici un copil singur în spital” vor susţine în Capitală două seminarii  despre motivaţie şi despre curajul de a fi tu însuţi. Intrare liberă cu înscriere în prealabil.

Tedy Necula, regizor, a creat peste 40 de filme documentare care vizează proiecte și cauze sociale în Europa. Filozofia sa îl determină să caute inspirație în orice subiect sau brand, chiar și în locuri unde alții descoperă doar drame. A rămas orfan de mamă la vârsta de 5 ani, suferă de o formă de paralizie care îi afectează mâinile şi picioarele, dar a reuşit să se ridice după fiecare lovitură pe care i-a dat-o viaţa şi acum motivează milioane de oameni prin poveştile lui inspiraţionale. Pe data de 30 martie, ora 11:00, în Bucureşti, Sun Plaza, va vorbi despre autocunoaştere, depăşirea temerilor atât în viaţa personală cât şi în cea profesională. Workshopul se numeşte “Inspiră-te din poveştile care ne aduc împreună”. “Îi provoc pe oameni să fie deschişi, să se arate aşa cum sunt, să mai lase fricile deoparte pentru că ele ne trag în jos. Este foarte important să te asculţi şi pe tine, nu doar pe alţii şi să vezi care e propriul tău film, este de părere Tedy Necula, regizorul primului film inspiraţional românesc “Coborâm la prima” şi speaker motivaţional. 

Tedy Necula

<!–

Formul de quiz

–>

 

„Iubirea vindecă, iar lipsa ei creează suferinţă!“ tema seminarului susţinut de Adelina Toncean

Adelina Toncean a adoptat 2 copii cu afecţiuni medicale grave, este iniţiatoarea programului ”Niciun copil singur în spital”, iar în cea mai mare a timpului se află la spitalul Marie Curie, din Bucureşti, acolo unde alege, în fiecare zi, să fie mamă pentru toţi copiii abandonaţi de femeile care le dau viaţă şi apoi pleacă. Adelina a fost consilier în Cabinetul Ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru, unde a contribuit la eforturile de îmbunătăţire a legislaţiei în domeniul protecţiei copilului. Derulează în prezent proiecte dedicate copiilor cu afecţiuni medicale grave şi a primit Premiul „Inimi de români” din partea Televiziunii Române pentru implicarea continuă în sprijinirea grupurilor vulnerabile.

Adelina Toncean

„Iubirea vindecă, iar lipsa ei creează suferinţă!“, spune Adelina Toncean. Workshopul ei se numeşte „Reporneşte-ţi optimismul” şi are loc pe 6 aprilie, ora 11:00, în Bucureşti, în Sun Plaza.
„Eu cred că sunt un încărcător care ia energia din priză şi o duce acolo unde e nevoie de ea. Aşa-i că ştii cum e să stai cu bateria descărcată în faţa prizei şi să nu o poţi folosi? Eu nu sunt sursa de energie, sunt instrument, un instrument bun pentru că, atunci când îţi asumi un aşa rol, trebuie să o faci bine. Trebuie să fiu încărcător universal şi de maximă viteză.”, spune Adelina Toncean.
Ambele seminarii durează 2 ore.
 

Preluat de la: csid.ro