party-la-poiana.jpg

În perioada 14-16 mai, complexul studențesc din Timișoara se pregătește să devină epicentrul unei explozii de energie și divertisment în cadrul festivalului anual „Zilele Studenților Timișoarei”. Organizat de Asociația Festivaluri pentru Tineri, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, acest eveniment promite trei zile de experiențe memorabile pentru tineri și nu numai.

Accesul la festival este gratuit atât pentru studenți, cât și pentru doritorii de a petrece trei zile într-o atmosferă incendiară. Iată ce activități fac parte din programul evenimentului.

Activitățile se vor desfășura pe Aleea Studenților și pe terenul de sport de lângă căminul 20C în perioada 14-16 mai.

Pasionații de acest gen de muzică sunt așteptați în fiecare zi a festivalului între căminele C3 și C4 în intervalul orar 14.00-23.00.

Vrei să-ți amintești cum te distrai în cele mai calde zile din verile copilăriei? Pe 15 și 16 mai, în intervalul orar 16.00-18.00 în fața căminului 21C vor fi organizate bătălii cu apa.

În fiecare zi a festivalului, începând cu ora 22.00 între căminele C2 și C3 vor fi organizate proiecții de film în aer liber.

Pe 15 și 16 mai, de la ora 19.00 până la 23.00 în parcarea dintre căminele C5 și C6 îi veți putea asculta pe Onyx, Puya, Nane, Erika Isac, MCs United, ZO și KuKy.

Programul desfășurat al festivalului urmează să fie publicat pe pagina sa de Instagram.

Preluat de la: diez.md