1280x720.jpg
Cu multă încredere HiSky anunță lansarea uneia dintre cele mai așteptate curse de către moldoveni, Chișinău – Londra.

Albinuțele HiSky oferă posibilitatea de a călători în Regatul Unit fără escală, direct din Chișinău, facilitând astfel legăturile între cele două destinații. În doar câteva ore, pasagerii noștri vor ateriza pe  London Stansted Airport,  inclus în top 4 cele mai importante aeroporturi din Marea Britanie. 

Zborurile Chișinău – Londra vor fi operate de HiSky în fiecare zi de marți, joi și duminică, începând cu data de 23 iulie. Această frecvență diversificată a curselor va oferi pasagerilor opțiuni flexibile de călătorie și posibilitatea de a alege zilele care se potrivesc cel mai bine cu scopul călătoriei.

Cu un preț începând de la doar 95€ într-o direcție, HiSky oferă o opțiune competitivă, care include toate taxele, asigurând o transparență deplină și fără costuri ascunse pentru pasageri.

Un alt avantaj major al acestei curse este aeroportul de destinație – London Stansted Airport. Situat în apropierea Londrei, aeroportul oferă pasagerilor posibilitatea de a ajunge rapid și ușor în capitala britanică și în alte destinații din Regatul Unit. Astfel, cei care aleg HiSky, pot explora și beneficia de numeroasele atracții turistice, culturale și de afaceri pe care le oferă Londra și Marea Britanie în ansamblu.” afirmă directorul general HiSky, Iulian Scorpan.

Pentru rezervări și informații suplimentare despre zborurile Chișinău – Londra operate de Hisky, accesați www.hisky. aero HiSky operează din Republica Moldova  zboruri internaționale directe către opt destinații externe, Milano, Paris, Dublin, Frankfurt, Tel Aviv, Veneția, Bologna și Londra. Compania are în operare o flotă compusă din șapte aeronave, două dintre care sunt Airbus A321neo LR care au indicat anul de producere 2023 și au fost botezate cu numele „WOW” și „WIN”. Restul aeronavelor de asemenea sunt din familia Airbus, A320 și A319. Astfel, vârsta medie a celor șapte aeronave HiSky este de doar șapte ani, ceea ce plasează compania în categoria operatorilor aerieni cu cea mai tânără flotă din Europa.
De la începutul anului 2021, compania aeriană a transportat în siguranță peste 1 milion de pasageri. 

Preluat de la: diez.md