poza-de-articol.jpg
Winmasters este mândră să anunțe relansarea platformei sale, ce aduce funcționalități suplimentare și servicii îmbunătațite. Noul site winmasters este gata să ofere o experiență de joc extraordinară tuturor clienților săi!

„Am muncit din greu pentru a livra o platformă absolut nouă și suntem foarte bucuroși să observăm ca produsul final corespunde doleanțelor clienților noștri si le satisface așteptările. Decizia noastră strategică de a migra către un nou furnizor tehnic, SBTech, care are cunoștințe profunde în piață și o experiență dovedită, va face produsul nostru mult mai atrăgător pentru utilizatori. Am reușit să lansăm un produs de top la nivel de Pariuri Sportive, cu o ofertă Live foarte bogată și cu multiple variante de pariere. De asemenea, am îmbunătățit oferta în Cazinou prin adăugarea de produse noi. Scopul nostru este să le oferim clienților experiența supremă de jocuri online, de aceea vom continua să investim în tehnologie, îmbunătățind continuu și stabilind noi standarde!” a comentat Christos Protopapas, Sales & Operations Director la winmasters.

Richard Carter, CEO al SBTech, a spus: „Suntem încântați să furnizăm soluțiile noastre complete către winmasters și suntem siguri de succesul lor, având în vedere faptul că winmasters și-a dovedit capabilitațile și cunoștințele în acest domeniu al jocurilor online. Acest nou parteneriat consolidează poziția noastră de furnizor preferat al operatorilor din piețele reglementate”

Pe noul site winmasters utilizatorii vor avea la dispoziție:

  • Pariuri Sportive de top cu ofertă extrem de bogată însumând peste 60 de sporturi și peste 25.000 de evenimente Live în fiecare lună;
  •  Cashout permite utilizatorilor să dețină controlul total asupra pariurilor deschise;
  • Pariurile Rapide permit clienților să parieze dacă un eveniment specific ca un gol, un corner, o lovitură liberă sau un cartonaș, vor avea loc în următorul minut sau în următorul interval de cinci minute;
  •  Pariuri Speciale pe evenimente locale;
  •  Cazinou Live de la mesele din Marriot București, furnizat de Evolution Gaming;
  •  Ofertă bogată de Cazinou de la cei mai mari furnizori din industrie ca Microgaming, Play’Ngo sau iSoftbet;
  •  Platformă disponibilă pe orice dispozitiv (desktop, tabletă) și un site absolut nou pentru mobil.

Despre winmasters:

winmasters este unul dintre primii operatori online care au îndeplinit toate condițiile de reglementare și conformitate ce guvernează activitățile de jocuri online, dobândind astfel o licență valabilă 10 ani din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. winmasters este prezentă în România din Iunie 2015 stabilindu-se încă de atunci ca o companie de top în domeniul jocurilor de noroc.

Preluat de la: Diez.md