Dreamicon-main-Large.jpeg

Dacă ești fondator de start-up sau lucrezi în domeniul IT, developer sau product leader, ai în cap prea multe semne de întrebare și încerci să găsești rapid răspunsuri, atunci Dreamiconˣ by Dreamups este conferința pe care o așteptai. În cadrul conferinței vei afla cum să-ți planifici pașii concreți pentru a lansa afacerea ta pe piața internațională.

Vino pe 26 martie la prima conferință Go-to-Market din Moldova Dreamiconˣ – un eveniment practic, creat pentru a te conecta cu experți internaționali și locali cu o vastă experiență în Go-To-Market și Product Management.

Organizată la cererea comunității, Dreamiconˣ este dedicată fondatorilor care doresc să-și extindă afacerile și să-și maximizeze potențialul în lansarea și promovarea produselor și serviciilor lor pe o nouă piață.

La Dreamiconˣ vei cunoaște experți din Marea Britanie, Grecia, Bulgaria, România și Moldova, care sunt gata să împărtășească strategii Go-To-Market, tactici și insight-uri personale de lansare:

Pentru cine este Dreamiconˣ? 

5 motive de ce să participi la Dreamiconˣ:

Detaliile evenimentului:
# data – 26 martie 2024;
# ora – de la 10.00 până la 16.00;
# locația: Clasa Viitorului, str. Ion Creangă, 1, Chişinău;
# evenimentul va fi în limba engleză.

Dacă vrei ca tu și echipa ta să pună în practică cele mai proaspete strategii și tehnici Go-To-Market, ia bilele de aici.

Extinde-ți orizonturile, găsește strategii care funcționează și fii gata pentru lansare și scalare pe noi piețe. Vino să experimentezi mai mult decât o conferință: un hub de oportunități și conexiuni semnificative.

Urmărește Dreamiconˣ pe Facebook și Instagram.

Preluat de la: diez.md