diez-main-1.jpg
Tema despre cadouri rămâne mereu deschisă și stârnește polemici de fiecare dată când este discutată. Unora le place să dăruiască celor dragi „ceva pentru casă”, cum ar fi veselă, lenjerie de pat și tablouri, altora – ceva personalizat, dedicat special celui omagiat, cum ar fi bijuteriile cu nume.

Pentru cei care însă încearcă mereu să găsească mijlocul de aur în asemenea situații, cel mai mare magazin online din Moldova – Rozetka – vine cu o listă de cadouri care vor înlocui cu succes tigăile, cântarele ori bijuteriile pompoase oferite drept cadou în ziua de 8 Martie.

În prezent, mai toate femeile sunt adeptele unui mod sănătos de viață și încearcă să fie cât mai active și să încerce ceva nou. Poți să-i oferi drept cadou un covoraș pentru yoga ProSource.

Completează darul cu un ursuleț de pluș ori un set de uleiuri esențiale. Susține-o în încercarea ei de a-și acorda timp, atenție și relaxare.

Pentru cei care nu sunt superstițioși, o sugestie de cadou este ceasul Guess. Acesta, ca multe alte daruri, se potrivește pentru orice vârstă și orice stil de viață.

Dacă pentru o femeie contează ca ceasul să fie calitativ, să fie stilat și să servească drept un accesoriu în cadrul ținutei pe care o poartă, atunci pentru fetele cu vârstă mică, care, bineînțeles, așteaptă și ele cadouri de 8 Martie, ceasul poate fi și o bună metodă de comunicare la distanță cu părinții. De pe un ceas de tip smart, copii își pot suna părinții ori, în caz de situație excepțională, le pot transmite direct pe telefon un semnal SOS. Totodată, acest dispozitiv va arăta mereu locul unde se află fetița și te va avertiza când aceasta se va abate de la traseul necesar de parcurs.

Dacă însă vrei să-ți iei un cadou chiar ție ori unei persoane ale cărei gusturi le cunoști aproape la perfecție, atunci poți opta pentru o pereche de adidași New Balance.

De asemenea, poți opta pentru un rucsac Parfois. Ambele sunt de culoare foarte fină, potrivită pentru o primăvară însorită. Poți să le iei împreună, creând un set cool, ori ai putea să cauți și alte culori care cu siguranță vor arăta nemaipomenit de bine.

O surpriză plăcută și utilă pot fi o pereche de căști Xiaomi fără fir. Mai ales dacă ea este o amatoare de muzică și o ascultă oricând și oriunde, să știi că nu vei da greș. Căștile sunt create din materiale rezistente, sunt rezistente la apă și au o formă anatomică ideală.

Pentru fetițele mai mici, îți putem sugera să comanzi un set LEGO cu cât mai multe piese pentru ca mica exploratoare să își descopere noi abilități în fiecare zi.

La fel de impresionantă poate fi și această boxă portabilă ProMate cu design deosebit. Aceasta va deveni accesoriul preferat în casă, la terenul de joacă și în vacanțe.

Iar pentru femeile cu o experiență mai mare de viață, cum ar fi mamele ori bunicile, ai putea alege o perie de coafat Philips. Bucură-le cu un cadou destinat lor personal și oferă-le posibilitatea de a se alinta și de a se îngriji așa cum au meritat mereu.

Aceste daruri, dar și altele peste 600 000 le poți găsi pe rozetka.md la prețuri foarte bune în prag de sărbători. Comanda o faci online, achiți cu cardul și-ți va fi livrată direct la scară în cel mult șapte zile lucrătoare. Deci, navigare și cumpărături plăcute îți dorim și nu uita că femeile importante din viața noastră merită iubite și răsfățate cu cadouri nu doar de 8 Martie!

Preluat de la: diez.md