cerbul-de-aur-premii-si-regulamentul-de-incriere-1530627971.jpg
TVR MOLDOVA lansează un concurs pentru toţi telespectatorii fideli. Cei care urmăresc zilnic emisiunea „Matinalii” pot câştiga abonamente pentru două persoane la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur” şi vor petrece vacanţe de vis la Braşov, în perioada 29 august – 2 septembrie.

În aceste zile, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca artişti de top – Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans şi celebrul saxofonist Flavius Teodosiu.

Regulamentul concursului poate fi găsit pe pagina de Facebook MATINALII şi presupune să daţi „like” şi „follow”, să distribuiţi postarea concursului şi să răspundeţi corect la întrebarea săptămânii.

fb matinalii
Pot participa la concurs doar telespectatorii din Republica Moldova. În comentarii este necesar să menţionaţi localitatea din care sunteţi şi să etichetaţi persoana cu care doriţi să plecaţi la Festivalul „Cerbul de Aur”.

cerbul-de-aur-premii-si-regulamentul-de-incriere-1530627971

Câştigătorii vor fi selectaţi cu ajutorul sistemului Woobox.

Desfăşurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, ediţia 2018 a festivalului este una aniversară, cu o desfăşurare de gală, numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Preluat de la: diez.md