duckduke-1.jpg

Cei de la Mediacor te invită să-l cunoști pe Alex Herder, cofondatorul și directorul de creație Duke&Duck din Statele Unite ale Americii. Așa că, dacă ești curios de animație și storytelling vino la seria de evenimente cu acces gratuit.

În perioada 1-4 aprilie 2024, Alex Herder se va afla într-o scurtă vizită în Moldova și va fi protagonistul unei serii de activități cu acces deschis pentru toți cei interesați de domeniul creativ. Evenimentele se vor desfășura la Chișinău și în nordul Moldovei. La fel, vor fi organizate și mentorate pentru experții din industria creativă din țară. 

Agenda evenimentelor:
# 1-2 aprilie, Mediacor – lecții deschise cu studenții #ProfesiileViitorului;
# 3 aprilie, Mediacor – dialog cu experții din industria creativă;
# 4 aprilie, nortek – lecție deschisă cu studenții din nordul Moldovei (Bălți).

Înregistrează-te aici.

Duke&Duck este un studio de animație premiat cu Emmy, specializat în animație de brand, editoriale, documentare și grafică în mișcare. Colaborează cu organizații non-profit și branduri mari din întreaga lume pentru a stimula schimbarea socială, a promova produse, a colecta fonduri pentru cauze nobile și a conecta oamenii prin povești. Printre clienții Duke&Duck se numără American Red Cross, Planned Parenthood, Nestlé, Capital One și Patagonia. 

Alex Herder este cofondatorul și directorul de creație la Duke&Duck. De asemenea, el este membru și mentor în American Marketing Association (Asociația Americană de Marketing) și conduce DC In Motion, o asociație profesională și grup de networking pentru specialiștii în animație.

Lucrările celor de la Duke&Duck poți să le vezi aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md