vladuta-lupau.jpg

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, urmează să devină părinți din nou. Solista este însărcinată din nou și a anunțat pe rețelele de socializare că se pregătește pentru venirea pe lume a noului membru al familiei. 

Vlăduța Lupău, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că va deveni mamă din nou. Pe Instagram, solista a postat o imagine pe Instagram alături de soțul ei, Adi Rus, și fiul lor, Iair, care va fi fratele mai mare. Ea a precizat de mai multe ori că s-a rugat la Dumnezeu să o binecuvânteze și cu cel de-al doilea copil.

„O ființă mică… o să mă strige mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer „Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Cu doar două zile înainte de Buna Vestire, o sărbătoare mare creștină, Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor burtica de gravidă. Artista mai are un băiețel, pe Iair, care a venit pe lume în august 2022.

„Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc, minune. Cu drag mami!”, a mai scris artista, pe social media.

Citește și: Ramona Păuleanu este din nou însărcinată. În urmă cu trei ani a născut prematur gemeni

În ianuarie 2021, Vlăduța Lupău a trecut printr-o operație de endometrioză, o afecțiune care cauzează infertilitate. La câteva luni, ea anunța că a rămas însărcinată pe cale naturală.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, declara Vlăduța Lupău.

Sursa foto: Facebook & Instagram Vlăduța Lupău

Preluat de la: csid.ro