1534496674281.jpg

Ce poate fi mai plăcut decât să petreci un weekend într-o atmosferă plăcută și, concomitent, contribuind la ajutorarea cuiva? Duminica aceasta ai ocazia să te relaxezi vizionând un film și, astfel, susținând copii dintr-un plasament pentru a se pregăti de școală.

Proiectul „Happy Kids”, creat în cadrul școlii de vară „Wave Week Moldova” 2018, te invită să-ți petrececi seara de duminică distractiv, dar și pentru a ajuta mai mulți copii să se bucure de viață și să fie fericiți.

Seara de film face parte din campania de colectare de fonduri pentru Centrul de Plasament din orașul Drochia „Căldura Casei”, iar pentru 19 august se propune vizionarea filmului „The Proposal”, care va rula în sala Zebra, la Centrul Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO.

Doritorii sunt așteptați, începând cu 18:00, să se relaxeze într-o companie plăcută. Prețul biletului va fi semnificativ, 40 lei de persoană, iar toţi banii adunaţi vor fi folosiţi pentru procurarea rechizitelor şcolare şi a ghiozdanelor. De asemenea, puteți veni la film şi cu hăinuţe pentru copii, care vor fi donate Centrului de Plasament.

Vino împreună cu familia şi prietenii să susţinem împreună o cauză nobilă!

Detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook.

Preluat de la: zugo.md