1487777416075.jpg

Comunitatea absolvenților „FLEX” din Drochia vă invită la un atelier de scriere creativă „Story Books”. Evenimentul se va desfășura la Bibilioteca Publică Raională din Drochia „Iulian Filip”, la data de 24 februarie, ora 15:00.

Scrierea creativă te ajută să îți folosește imaginația într-un mod inedit pentru a analiza lumea din jur și de a-ți pune întrebări care te vor ajuta să percepi diferit ambianța ta. Încurajând tinerii să scrie diferite relatări, acest lucru îi ajută să examineze mai multe laturi ale istoriei, nu doar o singură perspectivă. Scrierea creativă te ajută să te înțelegi mai bine și să te redescoperi astfel încât să vezi lumea dintr-un alt unghi. 
La atelier poate participa oricine, indiferent de capacitățile sale literare.

În cadrul evenimentului vei avea posibilitatea să:
– cunoști oameni interesanți
– îți dezvolți capacitățile artistice
– cunoști mai multe despre „FLEX”
– afli mai multe despre cultura americană
– să interacționezi cu absolvenții „FLEX” din Drochia
– depozitezi energie pozitivă pe mult timp
– să te alegi cu o carte.

Scopul evenimentului este de a promova lectura printre tineri într-un mod cât mai creativ și interactiv.

The Future Leaders Exchange (FLEX) oferă elevilor care studiază la liceu, oportunitate de a cunoaște mai multe despre oamenii și cultura din Statele Unite ale Americii în cadrul acestui schimb internațional în timp ce studiază la un liceu din SUA și trăiesc într-o familie gazdă. Programul este administrat de către Consiliile Americane pentru Educație Internațională și sponsorizat de către Guvernul SUA.

Pentru mai multe detalii acesați pagina de Facebook a evenimentului.

Preluat de la: Zugo.md