1487499721585.jpg

Clubul Jurnaliștilor al Ligii Tineretului din Moldova vă invită la „Forum Jurnalism” la data de 25 februarie, între orele 15:00-19:00. Evenimentul se va desfășura în cadrul Summit Events.

„Forum Jurnalism” este evenimentul menit să adune la un loc personalități remarcabile din domeniul mass-media: prezentatori TV, fondatori ai portalurilor de știri, reporteri, ziariști, producători, cei care au o experiență și sunt gata să o împărtășească cu toți cei interesați de jurnalism. 

La eveniment vor fi prezenți: 
Dorin Galben – fost realizator/prezentator la AgroTV, reporter la ziarul „Timpul de dimineață”, realizator/prezentator la 10TV și deținătorul titlului onorific „Omul anului 2016” la categoria “Mass-Media”. 
Ana Sîrbu – fost reporter la Unimedia, Jurnal TV și fost redactor-șef la Ziarul Avante, în prezent reporter la portalul de știri Agora.md, câștigătoare în „Topul Jurnaliștilor anului 2016”. 
Daniela Beșliu – Co-fondator și redactor la ZUGO.md.
Dorina Cojocaru-Filipschi – Director General la Școala de Televiziune și fosta producătoare a emisiunii „Deșteptarea” la Jurnal TV, dar și alți jurnaliști care vor vorbi despre experiențele meseriei pe care o practică. 

Într-o atmosferă plăcută, ei vor împărtăși secrete, șiretlicuri și vor evidenția riscurile, dar și avantajele acestei meserii. 

Prețul biletului este de 50 de lei. Banii adunați din vînzarea biletelor urmează a fi donați lui Roman – un băiețel de 6 ani din satul Porumbeni, care suferă de paralizie cerebrală. Acesta locuiește doar cu mama sa și sora Iana de 13 ani. Tatăl care adesea era violent a plecat din familie. 

Proiectul aflat la prima ediție are drept scop să informeze publicul, dar mai ales tinerii care vor să cunoască cât mai multe despre lumea mass-media și despre jurnalismul din Republica Moldova. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.
 

Preluat de la: Zugo.md