Screenshot-162.jpg
Un preot britanic speră să ridice moralul londonezilor oferind servicii religioase mobile în contextul crizei declanşate de noul coronavirus. Acesta oficiază slujbe pe străzile unor cartiere din Londra, unde a interpretat cântece bisericeşti la difuzor pentru locuitorii izolaţi la domiciliu şi care nu pot ajunge la lăcaşurile de cult.

Preotul Pat Allerton a vizitat străzile unor cartiere din Londra, unde a oficiat rugăciuni şi a interpretat cântece bisericeşti la difuzor pentru locuitorii izolaţi la domiciliu şi care nu pot ajunge la lăcaşurile de cult.

Allerton, în vârstă de 41 de ani, care susţine că respectă distanţarea socială, susţine slujbe de zece minute din maşina sa, în fiecare zi în altă zonă din Londra, scrie AGERPRES.

“Cred că orice comunitate creştină şi comunitate de credincioşi ar considera-o o activitate esenţială, deoarece în aceste vremuri speranţa este esenţială. Şi despre asta este vorba, să aducem speranţă oamenilor. Şi ce este mai esenţial în ultimele săptămâni decât speranţa?”,  a declarat preotul pentru Press Association.

Preluat de la: diez.md