unnamed-e1645611825527.jpg
„Toate Drumurile” de The Motans reprezintă o confesiune sinceră a tot ceea ce simțim și trăim în mod inedit atunci când iubim persoana potrivită.

Piesa a fost lansată în exclusivitate ieri, 22.02.2022, ca o dedicație specială tuturor cuplurilor, în cadrul matinalului de la Radio ZU.

„«Toate Drumurile» este o declarație de dragoste, sinceră și universală. Descrie sentimentele oricărei persoane care iubește. Este o piesă de pe albumul «Great Expectations» care va fi lansat în curând”, spune The Motans.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Denis Roabeș, iar producția muzicală a fost realizată de către Marcel Botezan, Alexandru Cotoi și Sebastian Barac. Povestea piesei a fost transpusă vizual de către Doru Boanca.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa Versus, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum Weekend, Poem, Jackpot, August, Înainte să ne fi născut. Lansările sale ocupă constant topurile radio, iar cele două albume lansate până acum, „My Gorgeous Drama Queen (2018)” și „My Rhythm&Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice.

 

Preluat de la: diez.md