film-4.jpg
Iată că a venit și anul 2023, care este bogat în multe premiere, dar și „premiere” mai vechi ce anunță noi sezoane pentru serialele îndrăgite deja de mulți dintre noi. Tradițional, în fiecare an, echipa #diez vă propune o listă de seriale pe care să le urmărești cu sufletul la gură. Vizionare plăcută!

Seriale noi care vor apărea în 2023:

The Last of Us

Premiera – 15 ianuarie 2023.

Bazat pe popularul joc video cu același nume din 2013, The Last of Us îi urmărește pe Ellie (Bella Ramsey), în vârstă de 14 ani, care este imună la infecția cerebrală care a creat apocalipsa, și pe Joel (Pedro Pascal), supraviețuitorul care trebuie să o scoată dintr-o zonă de carantină și să o ducă în vestul Statelor Unite.

Secret Invasion

Premiera – va fi anunțată în curând.

Secret Invasion este un serial american creat de Kyle Bradstreet pentru serviciul de streaming Disney+, bazată pe povestea Marvel Comics cu același nume.

The Lying Life of Adults

Premiera – 4 ianuarie 2023.

Bazat pe romanul cu același nume al Elenei Ferrante din 2019, serialul în limba italiană o urmărește pe Giovanna (Giordana Marengo) în timp ce ajunge la maturitate în Napoli anilor 1990. Giovanna îl aude pe tatăl ei spunându-i mamei sale că este urâtă și că începe să semene cu sora lui înstrăinată, Vittoria (Valeria Golino). Acest lucru o trimite pe Giovanna în căutarea de a o întâlni pe Vittoria și de a dezlega rețeaua de minciuni din jurul ei.

Copenhagen Cowboy

Premiera – 5 ianuarie 2023.

Regizorul Nicolas Winding Refn (Pusher, Drive, The Neon Demon) revine cu o serie neon-noir care se întoarce în limba sa maternă, daneza. Mia (Angela Bundalovic) navighează prin lumea interlopă a criminalității din Copenhaga în timp ce se află în căutarea răzbunării împotriva dușmanului ei, Rakel (Lola Corfixen). Elemente supranaturale nebuloase se îmbină cu rivalitatea pentru a le arăta ambelor femei ceva cu totul nou.

Anne Rice’s Mayfair Witches

Premiera – 8 ianuarie 2023.

Alexandra Daddario (The White Lotus) se alătură lumii scriitoarei gotice Anne Rice în The Mayfair Witches în rolul Dr. Rowan Fielding, un neurochirurg care își dă seama că este moștenitoarea dinastiei Mayfair – un neam de vrăjitoare puternice bântuite de ceva sinistru.

The Makanai

Premiera – 12 ianuarie 2023.

Bazat pe seria manga Kiyo în Kyoto: From the Maiko House, The Makanai le urmărește pe Kiyo (Nana Mori) și Sumire (Natsuki Deguchi), prietene din copilărie din nordul Japoniei, în timp ce se mută la Kyoto pentru a deveni maiko, sau geishas ucenice. În timp ce Sumire se antrenează pentru a deveni maiko, Kiyo își dă seama că este mult mai potrivită pentru bucătărie și învață să iubească gătitul.

Poker Face

Premiera – 26 ianuarie 2023.

Natasha Lyonne și-a câștigat meritele ca un fel de detectiv în misterioasa comedie Russian Doll, iar acum s-a întors pentru mai mult cu Poker Face. Creat de Rian Johnson (Knives Out), acest mister „cazul săptămânii” este, de asemenea, nuanțat de comedie. Charlie (Lyonne) poate determina întotdeauna când cineva minte și își desfășoară abilitatea extraordinară alături de o distribuție de personaje care se rotesc, printre care Joseph Gordon-Levitt, Stephanie Hsu și David Castañeda.

Shrinking

Premiera – 27 ianuarie 2023.

Un terapeut (Jason Segel) îndurerat de pierderea soției sale începe să își încalce propriile reguli și să le spună clienților săi exact ceea ce gândește. Bineînțeles, urmează o serie de nebunii care aduc schimbări masive în viețile clienților săi – și în viața lui.

Wolf Pack

Premiera – 26 ianuarie 2023.

Bazat pe cartea omonimă din 2004 a lui Edo van Belkom, acest serial pentru tineri adulți urmărește patru adolescenți – Everett (Armani Jackson), Blake (Bella Shepard), Luna (Chloe Rose Robertson) și Harlan (Tyler Lawrence Gray) – în timp ce toți își dau seama că au fost atacați de un vârcolac. Drama supranaturală pentru adolescenți a fost dezvoltată de Jeff Davis (Teen Wolf).

White House Plumbers

Premiera – martie 2023.

Bazat pe cartea Integrity din 2007, White House Plumbers urmărește White House Plumbers – o unitate secretă de investigații speciale a Casei Albe înființată în urma Pentagon Papers pentru a opri scurgerea de informații clasificate către presă. Foști agenți ai grupului, cunoscuți și sub numele de „reparatorii lui Nixon”, au efectuat spargerea de la Watergate.

Gen V

Premiera – va fi anunțată în curând.

Din 2019, The Boys ne-a arătat că supereroii nu sunt întotdeauna ceea ce par. Acum, într-un nou spin-off cu Jaz Sinclair, Chance Perdomo și Lizzie Broadway, avem ocazia să vedem de unde au venit: Universitatea Godolkin, singura facultate din America pentru supereroi tineri adulți.

Love & Death

Premiera – va fi anunțată în curând.

În 1980, Candy Montgomery a fost acuzată de uciderea brutală cu toporul a prietenei sale Betty Gore. Acum, Elizabeth Olson o va interpreta pe Montgomery în această miniserie despre o crimă adevărată, iar Lily Rabe o va interpreta pe Gore.

The Idol

Premiera – va fi anunțată în curând.

Garantat să facă senzație doar datorită echipei sale creative, The Idol examinează relația complicată dintre Jocelyn (Lily-Rose Depp), o vedetă pop în ascensiune, și Tedros (Abel „The Weeknd” Tesfaye), un guru al autoajutorării și lider al unui cult contemporan. Troy Sivan, Dan Levy și Rachel Sennott apar în roluri secundare, iar drama a fost creată de The Weeknd, Sam Levinson (Euphoria) și Reza Fahim.

Agatha: Coven of Chaos

Premiera – iarna anului 2023.

Agatha: Coven of Chaos este un viitor serial american de televiziune. Serialul este un spin-off și o continuare a serialului WandaVision. Este al 25-lea serial de televiziune din Universul Cinematic Marvel și al optulea episod din Faza Cinci. Serialul este produs de Marvel Studios și va fi lansat pe Disney+.

Primul sezon va fi format din nouă episoade.

That ’90s Show+

Premiera – 19 ianuarie 2023.

Netflix profită de nostalgie cu spinoff-ul „That ’70s Show”. Actualizarea popularului sitcom are loc în 1995 și o urmărește pe fiica lui Eric și Donna (Topher Grace și Laura Prepon). Interpretată de Callie Haverda, Leia Forman ajunge să cunoască Point Place, Wis. în timp ce își vizitează bunicii, Kitty (Debra Jo Rupp) și Red (Kurtwood Smith).

Velma

Premiera – 12 ianuarie 2023.

În „Trick or Treat Scooby-Doo!”, lansat în luna octombrie a acestui an, a devenit, în sfârșit, un canon faptul că Velma Dinkley era lesbiană. În Velma, însă, lucrurile se complică și mai mult: Serialul animat a fost prezentat ca un cvadruplu amoros între Velma (Mindy Kaling); Fred Jones (Glenn Howerton), de care Velma este îndrăgostită; Norville „Shaggy” Rogers (Sam Richardson), care este îndrăgostit de Velma; și Daphne Blake (Constance Wu), care are „sentimente complicate” pentru Velma.

Hello Tomorrow

Premiera – 17 ianuarie 2023.

Amplasat într-un viitor retro, „Hello Tomorrow!” spune povestea unui grup de vânzători ambulanți care vând pe durată limitată lunară. Billy Crudup îl joacă pe Jack, un vânzător de mare talent și ambiție, a cărui încredere neclintită într-un mâine mai bun îi poate inspira pe colegi și corobora clienții disperați, dar amenință și să-l lase periculos de pierdut în propriul vis.


Sursă foto: apple.com

Seriale care se întorc în 2023 cu sezoane noi:

YOU (sezonul 4)

Premiera – 10 februarie 2023.

În prima serie de episoade din cel de-al patrulea sezon al serialului You, Joe Goldberg (Penn Badgely) a fugit în Europa pentru a scăpa de trecutul său. Lucrurile se schimbă, însă, când Joe își dă seama că un alt ucigaș este în libertate în Londra, iar acum depinde de el să afle cine este – și să îl oprească. Partea a doua a sezonului 4 va fi difuzată pe 10 martie.

Shadow and Bone (sezonul 2)

Premiera – 16 martie 2023.

Bazat pe două serii de cărți fantasy scrise de Leigh Bardugo, Shadow and Bone o urmărește pe Alina Starkov (Jessie Mei Li), o orfană și cartografă, care își dă seama că nu numai că este o Grisha (o persoană cu abilități magice), dar și că este una înzestrată în mod unic. Sezonul 2 se reia după ce Alina, Mal, Zoya și Ciorile scapă din Fold.

Succession (sezonul 4)

Premiera – primăvara anului 2023.

În octombrie 2021, la finalul celui de-al treilea sezon din Succession, Logan Roy (Brian Cox) a decis să ia în considerare oferta lui Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) de a cumpăra afacerea familiei. Cel de-al patrulea sezon se va relua în urma acestei decizii șocante, în timp ce Kendall, Shiv și Roman se vor confrunta cu consecințele.

The Witcher (sezonul 3)

Premiera – vara anului 2023.

Bazat pe seria fantastică cu același nume a scriitorului polonez Andrzej Sapkowski, The Witcher spune povestea omonimului său, vrăjitorul sau vânătorul de monștri îmbunătățit prin magie Geralt of Rivia, interpretat inițial de Henry Caviil. Cel de-al treilea sezon va marca ultima colaborare a lui Caviil cu serialul, Liam Hemsworth urmând să preia rolul vrăjitorului titular.

Riverdale (sezonul 7)

Premiera – va fi anunțată în curând.

Dramă-misteriu adolescentin aparent fără sfârșit se oprește în sfârșit cu cel de-al șaptelea sezon. Bazat pe personajele din Archie Comics, Riverdale a luat o turnură spre supranatural și muzical.

The Crown (sezonul 6)

Premiera – va fi anunțată în curând.

Un etern favorit al fanilor, The Crown își va renunța la tron în 2023. Se așteaptă ca ultimul sezon să se concentreze pe sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, cu Imelda Staunton revenind în rolul Reginei Elisabeta a II-a și Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana.

Preluat de la: diez.md