studenți-1.jpg
Trăim timpuri în care, studiile sau jobul online, de acasă, este o realitate absolută pentru mulți dintre noi. La începutul lunii octombrie, studenții din Moldova au trecut la învățământul online, iar pentru că le lipsește mult interacțiunea și dinamismul din viața offline, și-au dorit să vorbească despre cum este să fii student pe timp de pandemie.

Membrii Asociației Studenților în Drept, din cadrul USM, împreună cu echipa QZ Moldova, au lansat o campanie socială care vine să susțină toate persoanele care se confruntă cu aceleași sentimente.

Vezi în filmulețul de mai jos cum se simt studenții, dacă își gătesc micul dejun în timpul lecțiilor și ce ar schimba la învățământul online.

QZ Moldova, pe lângă faptul că este o aplicație trivia, este un susținător al tinerilor și încurajează procesul de învățare prin joc. Deși este un produs digital, misiunea acestuia se rezumă la un scop social – cel de a veni cu o soluție monotoniei, de a fi în continuă cunoaștere și de a întări spiritul de comunitate.

La sfârșitul campaniei, pe data de 26 noiembrie, la 20.30 va avea loc un quiz creat chiar de către studenți, unde jucătorii QZ Moldova își vor putea testa cunoștințele în domeniul Dreptului în Republica Moldova.

Preluat de la: diez.md