1536237818876.jpg

Angajații aeroportului Heathrow din Marea Britanie au adus un omagiu celebrului cântăreț Freddie Mercury. În cinstea zilei de naștere a artistului, aeroportul a fost transformat într-un loc de sărbătoare, iar surpriza cea mare au reprezentat-o manipulatorii de bagaje.

Cântăreţul britanic a lucrat în tinerețe ca manipulator de bagaje pe aeroportul Heathrow, astfel, cu această ocazie, angajaţii de bagaje de la terminalul 5 au decis să pregătească o surpriză pentru a ne aminti cu drag de cântecele acestuia. Aceștia au învăţat să mimeze dansul lui Mercury, la fel cum o făcea artistul pe scenă.

Cu ajutorul coregrafului Lyndon Lloyd, angajații au reușit să realizeze mișcările cântărețului lângă o staţie de colectare de bagaje, iar apariția acestora a șocat clienții care se aflau în aeroport. Totodată, aeroportul din Marea Britanie a inclus şi cântece ale trupei Queen în muzica difuzată la terminalul sosirii.

Evenimentul nu a fost unul întâmplător, motivul fiind și promovarea filmului biografic Bohemian Rhapsody, regizat de Bryan Singer, care va prezenta ascensiunea rockstar-ului către faimă. 

„Freddie Mercury este o legendă de necontestat a rock-ului şi a fost o adevărată plăcere să planificăm sărbătorirea zilei sale de naştere pe Aeroportul Heathrow, unde a lucrat odată. Eu şi ceilalţi angajaţi de la bagaje am pus totul în acest dans. Noul film Bohemian Rhapsody s-a dovedit a fi o mare sursă de inspiraţie pentru noi toţi şi nu mai putem de nerăbdare până la premiera de luna viitoare”, a declarat managerul de la bagaje al British Airways, Adam Dewey.

Surprizele din Heathrow nu s-au oprit aici. Cu această ocazie, fiecare pasager care se numeşte Freddie, Frederick sau numele real al legendei, Farrokh, şi care pleacă de la terminalul 5, a fost invitat împreună cu tovarăşii lui de călătorie să utilizeze salonul de primă clasă al British Airways, transmite gândul.info.

Amintim că filmul Bohemian Rhapsody va prezenta cariera și viața lui Mercury, inclusiv cu scene din aeroportul Heathrow, unde a lucrat starul.

Preluat de la: zugo.md