Untitled-6.jpg
Locuitorii Chișinăului pot admira o imagine luminescentă pe pereții exteriori a 4 clădiri din capitală. Aceasta poate fi urmărită zilnic în intervalul orelor 18.00-22.00, în perioada 17-21 noiembrie 2021.

Imaginile sunt proiectate pe clădirile Universității Tehnice din Moldova (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 28), Universității de Stat din Moldova (str. Alexei Mateevici 60), Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (str. 31 August 1989, 137) și Digital Park (str. Mihai Viteazul, 15).

Proiecțiile fac parte din campania de comunicare „Start Inovație”, lansată în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanațat de USAID și Suedia.

Campania „Start Inovație” face parte din cadrul celui mai mare proiect din sectorul digitalizării și inovării – Proiectul Tehnologiile Viitorului. Acesta este conceput pentru a spori competitivitatea și integrarea pe piața internațională a următoarelor industrii strategice din Republica Moldova: tehnologia informațiilor și comunicației (TIC), ingineria, industria ușoară, industriile creative și media digitală.

Organizatorii îndeamnă urmăritorii să surprindă imaginea, să o posteze pe rețelele sociale și să eticheteze @innovate_moldova pentru solidarizare.

Preluat de la: diez.md