gnom-e1511480921277.jpg
În primele săptămâni ale lunii noiembrie începe întrecerea companiilor pentru cel mai bun spot de Crăciun. Echipa #diez îți prezintă câte un spot pe zi din toate cele lansate pentru sărbătorile de iarnă.
În numeroase spoturi de Crăciun din acest an protagoniștii sunt niște creaturi drăgălașe, de la morcovul Kevin până la ursulețul Paddington. Însă compania Migros din Elveția pare să îi întreacă pe toți în originalitatea personajului ales ca protagonist.  Acesta e un gnom micuț și foarte drăguț care trăiește scannerului de la aparatul de casă din supermarket. Micul gnom este responsabil pentru acele sunete pe care clienții le aud când produsul este scanat la casă, scrie creativity-online.com.

Într-o noapte, gnomul evadează și merge în căutarea unor prieteni. Căutările sale sunt zadarnice, însă femeia care lucrează la aparatul de casă îl ajută. Gnomul se alătură unei petreceri calde, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Spotul ne reamintește că nimeni nu ar trebui să fie singur la Crăciun, iar în cadrul campaniei demarate, Migros colectează donații pentru diverse organizații caritabile care oferă susținere celor care sunt singuri de sărbători.

Spotul este realizat de Passion Pictures pentru Wirz BBDO.

Preluat de la: diez.md