Sonic-the-Hedgehog-Preview.jpg
„Sonic the Hedgehog” rămâne numărul 1 la box office pentru a doua săptămâna. Filmul a obținut $26,3 milioane, potrivit cifrelor Variety, de duminica, 23 februarie și a stabilit un nou record mondial.

„Sonic the Hedgehog” a depășit astfel „Call of the Wild”, cu Harrison Ford în rolul principal, care a făcut în acest week-end 25 de milioane, scrie filmnow.ro.

Sonic a debutat cu aproape $70 milioane în week-endul prelungit de Presidents Day iar acum a trecut de 100 de milioane în America de Nord. A obținut și aproape $100 milioane la nivel internațional, trecând astfel de 200 de milioane la nivel mondial.

Sonic a stabilit și un nou record pentru un film adaptare după un joc video, potrivit THR. Filmul celor de la The Paramount a obținut în primele trei zile de lansare $57 milioane în America de Nord. Anterior,  „Detective Pikachu” deținea recordul cu $54,3 milioane în 2019.

„Sonic the Hedgehog” a primit scor A pe CinemaScore și rating 63% pe RottenTomatoes. Ben Schwartz îi da voce lui Sonic, iar Jim Carrey este Dr. Robotnik.

Preluat de la: diez.md