diez_960x480.jpg
Astăzi, orice-ai face, ai motive să-ţi împărtăși emoţiile cu folowerii profilurilor tale de pe reţele sociale.Prietenii şi toţi cei apropiaţi sunt acolo, mereu disponibili online. De aceea, fii mereu în trend, nu omite nimic important şi trăieşte împreună cu toată gaşca ta online cele mai frumoase momente din acest an, pentru că pecartela Prepay de la Unite ai trafic gratuit şi nelimitat pe reţelele sociale Facebook, Odnoklassniki şi Messenger.

Organizează un eveniment pentru toată lumea sau pentru un grup restrâns şi invită-ţi prietenii la petreceri, distribuie poze şi interacționează cu toţifără nicio preocupare că ai traficulde date consumat. Eşti liber să te bucuri de toate posibilităţile pe care ţi le oferă reţelele de socializare. În plus, cu Cartela Prepay de la Unite, navighezi gratuit şi pe site-urile companiei www.moldtelecom.md,www.unite.md, în aplicaţiile Multiscreen, UniteTalk şi MyMoldtelecom.

diez_960x480

Traficul generat prin accesarea link-urilor care te redirecţionează către website-uri terţe precum YouTube, RuTube, portaluri de ştiri, din aplicaţiile şi reţelele de socializare, se taxează conform planului tarifar standard.

Fără contract sau abonament lunar, te bucuri de o mulţime de avantaje la cartela Prepay de la Unite. Ai navigare gratuită şi nelimitată pe reţele sociale, cel mai mic tarif, de 1 ban per minut în reţeaua Unite, 99 bani per minut pentru apeluri spre orice reţea naţională cu planul tarifar Super Tarif Național, 10 bani per MB cu planul tarifar Internet Prepay şi bonusuri generoase la fiecare reîncărcare.

Iar dacă ai nevoie de trafic de date adiţional, poţi opta oricând pentru opţiunea suplimentară de 1 GB la doar 20 lei sau de 2GB la doar 35 lei, valabile timp de 30 zile.

Limitele nu sunt pentru tine. Navighează gratuit şi nelimitat pe reţele sociale cu cartela Prepay de la Unite. Partea a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.

Preluat de la: diez.md