diez-share-facebook.png
Noua piesă a lui Dan Balan, „Numa numa 2” a devenit virală pe tot mapamondul în doar 6 zile. Hitul a reușit în acest timp să adune aproape 9 milioane de vizualizări și peste 130 de mii de like-uri pe YouTube. Totodată, a devenit hitul numărul 1 în Japonia și în România, în Rusia se află pe locul 4, iar în Portugalia – 6.

Videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.

Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta  viață și energie, că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul „Numa Numa 2”. De 15 ani cânt acest refren cu „Dragostea din tei” și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi… Ma Ya Hu»…”. Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, declară Dan Bălan.

Noul single „Numa Numa 2″ a încântat aproape 9 milioane de fani pe Youtube și se află pe locul 6 pe Youtube Music Trending.

#Norway Dance #12
#Norway All Genres #42
#Czech Republic All Genres #56
#Czech Republic Dance #11
#Romania Dance 1
#Romania All Genres #1
#Bulgaria Dance #31
#Italy #43
#Belgium Dance #105
#Turkey Dance #39
#Portugal All Genres #44
#Portugal Dance #6
#Russia Top #4

Preluat de la: diez.md