960.jpg
Renumitul desen animat „Samurai Jack” va fi relansat după 13 ani. De data aceasta producătorii ne promit schimbări substanțiale, care nu vor afecta însă atmosfera atât de particulară a sezoanelor precedente.

Samurai Jack este un desen animat ce a fost rulat pe Cartoon Network între anii 2001 și 2004, ultimul dintre cele 52 de episoade ale acestuia fiind difuzat pe 25 septembrie 2004. Protagonistul serialului este un luptător japonez al secolului XVI, trimis în viitorul îndepărtat și nevoit să se confrunte cu încercările ce îi apar în cale. Timp de 13 ani de repaus, creatorii celebrului personaj au planificat producerea unui film de lung metraj bazat pe universul proiectului, însă inițiativa a eșuat. Premiera celui de-al 5-lea sezon, care vine să continue istoria lui Jack, a fost anunțată pentru data de 11 martie 2017.

După spusele creatorului desenului animat, Gennedy Tartakovsky, noul Jack va fi mult mai sumbru și mai „întunecat”, ipostazele în care va apărea acesta în fața publicului fiind de o intensitate și complexitate amplificată. Jack va fi deja un personaj matur, introvertit, în căutare de sine, pierdut și confuz. Acțiunea se va desfășura cu mult timp după ultimele evenimente care au avut loc în desenul animat original.

Astfel încât noul Samurai Jack este produs de Adult Swim, se așteaptă ca formatul serialului să fie mai complicat decât cel adoptat de Cartoon Network 16 ani în urmă. Istoria din spatele noului sezon va fi una mai puțin copilăroasă, iar însuși Jack fiind interpretat dintr-o altă perspectivă. Producătorii însă ne promit menținerea unui echilibru dintre bine cunoscutul publicului Jack original și noua sa variantă.

Preluat de la: Diez.md