show-ul-romanii-au-talent-a-inceput-aventura-epica-a-sezonului-sapte-prima-editie-lider-absolut-de-audienta_1.jpg
Antonina Goloseev este o tânără din Chișinău care a înnebunit bărbații în prima emisiune din cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Românii au Talent. Dansatoarea a prezentat vineri un moment de strip-plastic li a reușit să-i vrăjească pe toți cu un dans senzual și cu mișcări de neimaginat.

Tânăra de 19 ani a reușit deja să devină dublă campioană a Ucrainei la strip-plastică. „Mulți cred că acest tip de dans este streptease, dar nu este așa. Dansez din clasa 1, iar acest tip de dans îl practic de trei ani”, le-a spus Antonia lui Pavel și Smiley.

Cu o experiență în dans twerk, Antonia Goloseev a dansat pe tocuri de 20 de centimetri, s-a contorsionat și și-a etalat trupul perfect prin mișcări perfecte. Jurații au fost fascinați de numărul adus la Românii au talent de Antonina și i-au aplaudat talentul.

„Ai făcut foarte multe mișcări frumoase doar spre partea aia de culise. Nu-i corect. Să te jurizeze ei. E bună, ce să mai! Din partea mea, cu tot corpul meu, ai un Da!”, i-a spus Florin Călinescu, în timp ce Mihaela Rădulescu i-a spus: „Mi-ai dovedit că ești dansatoare profesionistă”.

„Trebuie să vedem și lucruri din astea. Pentru că e bine, bine, e foarte bine! Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra, iar Antonina a primit la final 4 DA.

Preluat de la: Diez.md