stallone-rambo-last-blood-4.jpg
Iată-iată septembrie bate la ușă, vom spune adio verii și salut noului an școlar și universitar. Iar ca această perioadă să decurgă fără probleme, echipa #diez vă anunță că în prima lună de toamnă, la Patria, veți putea privi o sumedenie de filme hot.


# Scapă cine poate, 28 august

Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător.

# Orașul bântuit 2, 5 septembrie

După întâmplările groaznice din 1989, copiii din Clubul Rataților au crescut și au părăsit orășelul natal însă, 27 de ani mai târziu, un apel telefonic cu o veste îngrozitoare ii aduce pe Bill, Beverly, Ben, Richie, Eddie și Stan înapoi în Derry. Prietenii din copilărie trebuie, așadar, să revină în orașul natal, la decenii de la evenimentele din primul film pentru o nouă confruntare cu Pennywise.

# O belea de cățel, 12 septembrie

Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

# The Goldfinch: Iluzia libertății, 12 septembrie

Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului bestseller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune.

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a murit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa…

# Striptease pe Wall Street, 12 septembrie

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperițe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin „ortodoxe” … își jefuiesc foștii clienți.

# Rambo: Ultima luptă, 12 septembrie

Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său.

# Ad Astra, 26 setpembrie

Inginerul spaţial Roy McBride (Pitt) pornește într-o expediţie la marginile sistemului nostru solar, pentru a da de urma tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun, și a descoperi misterul ce amenință viața planetei noastre. În drumul său, îi sunt dezvăluite informații secrete, ce pun într-o nouă lumină existența oamenilor și locul nostru în Univers.

# Eroul, 26 septembrie


Acum 15 ani, Andrei, sub îndrumarea tatălui său, colonelul Rodina, a fost instruit într-o școală specială secretă, unde agenții Serviciului de Informații Externe au fost instruiți din adolescenți. Când proiectul pilot a fost închis, Andrei „a ars podurile”, a rămas în Europa și a încercat să nu-și amintească trecutul. Dar într-o zi îl sună tatăl său, pe care toată lumea îl considera mort. El relatează că vânătoarea este deschisă pentru Andrei, dar cine a decis să-l distrugă nu este cunoscut. Fugind, o găsește pe Masha, cu care a studiat la o școală specială. Andrei va trebui să treacă prin dragoste și trădare și să învețe despre adevărata scară a jocului nemilos de spionaj, în care a fost implicat involuntar.

Preluat de la: diez.md