Screen-Shot-2021-12-26-at-12.46.06-scaled.jpg
O echipă de IT-işti din Moldova lucrează la crearea unui nou joc video cu maşini, care va fi lansat în 2022. Valeriu Acciu, unul dintre membrii echipei, a povestit pentru piataauto.md despre conceptul jocului, dar și detalii despre lansare.

Potrivit sursei, toată echipa de creație e din Moldova şi însăşi conceptul întregului joc vine tot din ţara noastră. Aceeaşi echipă are deja câteva jocuri lansate, unul dintre ele fiind deosebit de popular la nivel global. Cea mai mare parte a programatorilor sunt din Moldova, dar se lucrează de la distanţă şi cu IT-işti din Ucraina şi Rusia.

Jocul se va numi Racing Story Love & Cars, iar întregul concept presupune şi curse cu maşini legendare. Cursele sunt doar o parte, conceptul general presupunând o evoluţie a jucătorului în forma unei nuvele interactive. Practic, protagonistul jocului va trebui să-şi construiască propria istorie multilaterală, iar partea de maşini e unul dintre componentele nuvelei pe care acesta o formează.

Dezvoltatorii au publicat de curând trailerul jocului. Lansarea va avea loc în 2022, iar acesta va fi disponibil atât pentru iOS, cât şi pentru Android.

Preluat de la: diez.md