orel-resca.jpg
Prezentatorii emisiunii de călătorii Орел и решка, Michelle Andrádе și Kirill Macașov, au ajuns în Republica Moldova. Aceștia au fost observați într-un hotel din Chișinău săptămâna trecută.

O influencer-ă din Moldova a postat pe profilul său de TikTok un videoclip cu acești doi prezentatori. În comentarii, aceasta a menționat că ei au venit să filmeze un nou episod în Moldova. Totuși, informații oficiale despre data lansării acestui episod încă nu sunt, scrie ru.diez.md.

Amintim că, cu șapte ani în urmă, unda dintre edițiile Орел и решка a fost filmată tot în Republica Moldova. Pe atunci, prezentatori erau Andrei Bedneakov și Nastea Korotkaia. Aceștia au încercat timp de două zile să vadă ce se poate de făcut și de văzut în capitala Republicii Moldova și nu numai. Vedeți mai jos ediția filmată atunci.

<!–

–> <!–

–>

Prima ediție a emisiunii Орел и решка a fost lansată în anul 2011. În fiecare episod, soarta prezentatorilor este determinată de monedă – aceasta decide cine dintre prezentatori va petrece un weekend cu un card nelimitat de resurse financiare, iar cine cu doar 100 de dolari în buzunar.

Preluat de la: diez.md