diez-share-facebook.png
Dintre cele 6 afaceri prezente în finala live a concursului de pitching organizat în cadrul conferinței Fast Forward Business Summit, jurații au apreciat cel mai mult pitch-ul susținut de Gaus, o platformă de recrutare dedicată programatorilor la început de drum, în timp ce Taraba Virtuală va primi bugetul de publicitate în rețeaua Internetcorp, în valoare de 5.000 euro. Iată cum s-au prezentat cele două proiecte ce au primit cele mai multe voturi.

Gaus, cel mai bun pitch de la Fast Forward Business Summit

Gaus este o platformă de recrutare dedicată programatorilor la înveput de drum, care folosește chatbots pentru a realiza un profil rapid al candidatului, iar prin utilizarea de algoritmi platforma va ghida companiile care recrutează către candidații cei mai potriviți, scrie wall-street.ro.

„Am lansat această companie întrucât credem că procesul de recrutare poate fi o experiență plăcută, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori, și nu o luptă dureroasă, așa cum este descrisă astăzi. Viziunea noastră este a unei lumi în care fiecare poate spune că își iubește locul de muncă. Rolul nostru este să devenim lideri de piață și să creăm valoare adăugată procesului de recrutare de juniori”, au precizat fondatorii Gaus.

„Facem parte din generația celor care nu mai tac și fac, astfel că după un șir de reportaje și discuții cu cunoscuții legat de problematica producătorilor locali, am observat că există o mare energie negativă în jurul acestui subiect. Astfel, ne-am decis să schimbăm paradigma, să arătăm că se poate și la noi, că există și exemple pozitive, De aceea, ingineri fiind, ne-am decis că vom construi o platformă personalizată pentru acest domeniu”, au anunțat fondatorii în pitch-ul de înscriere la Fast Forward Business Summit.

Fast Forward Business Summit este un concurs de pitch-uri organizat în premieră de către WALL-STREET.RO și start-up.ro prin care îți poți face cunoscută afacerea, poți obține mentorat și chiar finanțare dacă dovedești un plan de afaceri viabil.

Preluat de la: diez.md