diez-share-facebook.png
Pagina oficială a serialului a anunțat că premiera noului sezon al serialului The Man in the High Castle va avea loc la 5 octombrie 2018. În același timp a fost confirmat și sezonul 4 al serialului, făcând cel mai de succes serial al celor de la Amazon.

O ecranizare a romanului lui Philip K Dick cu acelaşi nume, serialul încearcă să ofere un crâmpei dintr-o altă istorie alternative a Americii de nord. Cum ar fi fost viaţă după cel de-al doilea război mondial în cazul în care naziştii şi Japonia imperialistă ar fi câştigat acest război, ce s-ar fi întâmplat dacă Hitler ar fi câştigat războiul mondial şi cum ar fi arătat lumea în acest caz. Povestea se dezvoltă pe un război rece între cei doi câştigători şi culturile lor total diferite, precum şi modalităţile lor de a realiza lucruri. Acţiunea este un fel de puzzle despre vieţile personajelor aflate sub două regimuri opresive şi în două culturi noi diferite, modul lor de a lupta cu aceste probleme şi cum se descurcă în situaţii concrete diferite. Poveştile lor se întrepătrund la un moment dat iar rezultatul final este unul absolut fascinant, scrie MillaVintage

The Man in the High Castle, un serial care trebuie neapărt urmărit dacă aveţi abilitatea să va imaginaţi o istorie schimbată, consecinţele acestui lucru şi pentru excelenţă conturarea a personajelor cu un accent deosebit pe de o parte pe Nobusuke Tagomi (Cary-Hiroyuki Tagawa) care pare să fie cheia acestei poveşti şi Obergruppenführer John Smith (Rufus Sewell) de cealaltă parte.

Preluat de la: diez.md