1524651620348.jpg

O companie aeriană low-cost vine cu o provocare pentru toți cei care vor să călătorească. Operatorul islandez caută două persoane care să se mute în Islanda și să călătorească în diferite colțuri ale lumii, timp în care vor scrie conținut de travel și tipsuri de călătorii pentru site-ul companiei.

Pe lângă aceasta, participanții câștigători vor primi lunar 3300 euro, li se va achita transportul, precum şi alte tururi organizate în Islanda, ca să locuiască în Reykjavik – punctul de plecare în călătorie.

„WOW Travel Guide competition” a fost lansată pe 23 aprilie, iar termenul limită pentru înscrieri este 14 mai, scrie pro tv, care citează  Thisisinsider.com.

Cei doi vor începe călătoria la 1 iunie și se vor reântoarce pe 15 august, iar în tot acest timp, ei vor publica fotografii, filmuleţe şi articole cu sfaturi de călătorie din oraşele pe care le vizitează pe o secţiune a site-ului Wow Air, care se numeşte Travel Guide.

Pentru a împlini acest vis, regulamentul spune că persoanele nu trebuie decât să realizeze un video turistic de maximum 2 minute din oraşul în care locuiesc, să-l încarce pe YouTube, unde îl vor numi „WOW air travel guide application”.

Norocoșii care vor câștiga, vor locui într-un apartament din centrul capitalei Islandei, de unde vor pleca în călătorii în Europa şi America de Nord. Printre oraşele pe care urmează să le viziteze se numără și Barcelona, Los Angeles, Stockholm şi New York.

Pentru a participa, completează formularul de pe site-ul companiei până la data de 14 mai. Cei doi câştigători vor fi anunţaţi pe 18 mai, pe reţelele de socializare ale operatorului aerian.

Preluat de la: zugo.md