960x600_2-cover.jpg
Din toate timpurile, am avut o legătură strânsă cu natura. Ne place să facem plimbări în parcuri și pe alei verzi. Dar ritmul orașului uneori ne lipsește de aceste plăceri, iar acest lucru le-a motivat pe Anastasia Haraz și Elena Decencu, două antreprenoare, să aducă natura acolo unde ne aflăm cel mai mult timp, acasă sau la birou.

Fondată în 2017, Floral Soul are ca misiune să vă ofere starea de bine prin alegerea plantelor potrivit stilului de viață. Echipa va avea grijă să aveți parte de o experiență unică de înverzire, de la alegerea corectă a plantelor până la îngrijirea săptămânală a acestora.

Fondatoarele au lansat platforma www.floralsoul.md, unde puteți găsi un sortiment larg de plante de interior, care vă va permite să vă simțiți bine acolo unde vă aflați. Pe site-ul Floral Soul, aveți posibilitatea să găsiți plante pentru orice loc din interior, oriunde ar fi el, în dormitor, sufragerie, oficiu, meeting room, relax zone.

De azi, la doar un clic distanță http://floralsoul.md/catalog, aveți acces la o multitudine de plante: Monstera Deliciosa, Bird of paradise, Ficus Lyrata, Sansevieria, Fittonia și multe altele.

Mai mult, platforma vă va oferi sfaturi și sugestii pentru îngrijirea lor. Fiecare plantă vine cu un manual clar și ușor de urmat. Și orice comandă de plante vine cu o livrare gratuită la domiciliu, în raza municipiului Chișinău. Lăsați un mesaj pe pagina Floral Soul și echipa vă va livra plantele acolo unde aveți nevoie.

Detalii despre Floral Soul găsiți și pe pagina lor de Facebook.

Preluat de la: diez.md