diez-share-facebook.png
Acest ultim acord al verii merită celebrat din plin și cu recunoștință. Apusurile răscolitoare, serile calde, cu aerul ca un parfum solid, să-l tai felii, trebuie trăite intens, cu fiecare respirație. Cu prieteni, cu neamuri, cu ceva bun. Oenologul de la Château Vartely, care precum bine știți, este unul dintre cei mai talentați din țară, vine și de data asta cu un vin surprinzător.

Individo Pinot Gris Chardonnay 2017  este un nou cupaj cu personalitate lansat în gama Individo. Proaspăt, complex, marcat de amețitoare accente tropicale ce vin din caracterul zvăpăiat și plin de viață al Pinot-Gris-ului, acest vin capătă și onctuozitatea seducătoare, echilibrul calm și postgustul prelung oferit de Chardonnay. Un vin ce poate trece lesne și spre anotimpul rece, dacă e însoțit în acest drum de o carne albă suculentă, de un pește grăsulean în sos sau o salată caldă, primitoare și abundentă în gusturi. Alcool 14% vol.

Gama Individo de la Château Vartely sunt vinuri ce prezintă chintesența pură dintre cunoștințe profunde, emoții intense și sete pentru individualitate.

Date de contact: Vinăria Château Vartely, str. Eliberării, nr.170 B, or. Orhei; CallCenter 24/7: +373 68 500 555.
Chateau Vartely pe Facebook.

Preluat de la: diez.md