1536599755719.jpg

Pe 30 septembrie 2018, Piața Marii Adunări Naționale va fi „invadată” de sportivi profesioniști, amatori și simpli iubitori de aventură! Aceștia se vor întrece în cea mai așteptată competiție sportivă din Republica Moldova: Maratonul Internațional Chișinău!

Toți cei care vor să-și pună forța la încercare, să adauge o medalie la colecție și să alerge cot la cot cu alte sute de persoane, sunt invitați să aleagă una dintre distanțele propuse: 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km și să intre în cea mai tare cursă din Republica Moldova! Pentru cei ce vor doar să se distreze și să petreacă timpul frumos, există cursa gratuită de 1,5 km – Fun Run! Așadar, pe 30 septembrie, nimeni nu are motive să stea în casă!  

Primul Maraton Internațional Chișinău a avut loc în 2015 şi a adunat 10 mii de participanţi. De la an la an, numărul acestora crește, astfel că în 2017, în PMAN s-au adunat 17 000 de participanți, atât din Republica Moldova cât și de peste hotare!

Toţi participanţii la cursele competitive vor primi un pachet de start care va include: un număr individual cu un cip electronic de unică folosinţă pentru cronometrarea timpului, un tricou oficial în calitate de suvenir, harta curselor cu descrierea detaliată a programului evenimentului și cadouri din partea partenerilor. Totodată, cei care vor participa la Fun Run vor primi un tricou cadou!

De-a lungul traseului maratonului vor fi amplasate puncte de alimentaţie unde alergătorii îşi vor putea întări forţele gustând din produsele expuse, îşi vor putea potoli setea și se vor răcori cu ajutorul bureților uzi. De asemenea, pe traseu ei vor întâlni susținătorii, care le vor oferi un plus de energie pentru a depăși distanța aleasă.

La linia de finiş, toți învingătorii vor fi întâmpinați cu premii valoroase, iar restul participanţilor  – cu medalii de participare.

Maratonul este mai mult decât un eveniment sportiv, este o sărbătoare pentru toți chișinăuienii. Oamenii ies în stradă împreună cu familiile, îi susțin pe participanți, se distrează, socializează și transformă o simplă zi în una de neuitat.

Dacă încă nu ești pe lista participanților, accesează marathon.md, alege una dintre distanțe, înregistrează-te la cursă și fii un campion al Maratonului din 2018!

P.S.: Campion poți fi și dacă alegi cursa gratuită – Fun Run!

Așadar, pe 30 septembrie, toată Moldova aleargă!

Preluat de la: zugo.md