1528913089395.jpg

„Hospice Bike Tour 2018” provoacă pe cei curajoși și rezistenți să descopere Moldova și România pe bicicletă, timp de cinci zile. Parcurgând un traseu de poveste, oamenii ar putea face și o cauză nobilă.

Evenimentul, organizat de Hospices of Hope Moldova, are drept scop de a colecta fonduri pentru a susține dezvoltarea și consolidarea unei rețele mobile de servicii de îngrijire paliative în Republica Moldova. La moment, această cauză nobilă se concentrează pe regiunea de centru-nord a țării.

Turul are și scopul de a crea o conexiune fizică între biroul Hospices of Hope în Moldova și centrele membre a rețelei Hospices of Hope din România.

În cadrul acestui proiect, organizatorii invită să participe orice persoană care simte că va putea face față provocării, parcurgând aproximativ 750 km pe bicicletă în cinci zile și care va face tot posibilul pentru a colecta 500 EUR pentru această cauză.

Traseul pe care îl va parcurge echipa este:
Chișinău – Soroca (156 km); 
Soroca – Iași (156 km);
Iași – Lacul Bicaz (156 km);
Lacul Bicaz – Sighișoara (167 km); 
Sighișoara – Brașov (116 km).

Pentru ca să fii și tu acolo, nu trebuie decât să completezi formularul, ca, ulterior, să fii contactat de echipa organizatorică, pentru a ți se oferi mai multe detalii despre tur. 

Menționăm că ar putea avea loc mici schimbări în traseu, astfel, fii mereu la curent cu noutățile de pe pagina evenimentului.

Preluat de la: zugo.md