PRIME.png
O zi din viața celui mai enigmatic artist din Moldova, solistul formaţiei Carla’s Dreams, a fost trăită de jurnaliştii unui post de televiziune. Celebra şi, în acelaşi timp, misterioasa trupă a acceptat provocarea jurnalistului Cristian Tabără şi a devenit eroina noii ediţii a emisiunii „O ZI”.

Filmările au avut loc pe 6 septembrie, atunci când proiectul Carla’s Dreams a susținut un concert pe stadionul Zimbru din Capitală, în ajunul meciului de debut al naționalei Moldovei în preliminariile pentru CM-2018 contra Ţării Galilor.

În cadrul emisiunii care a oferit detalii, pas cu pas, cum decurge o zi din viața solistului de la Carla’s Dreams, putem vedea cât nu este de ușoară viața de artist: întregistrări, scandaluri de imagine, repetiții, concerte și nu prea mai ai timp pentru nimic altceva.

Solistul a recunoscut că în cadrul trupei sunt și câteva reguli de conduită pe care aceștia le respectă. „Niciun fel de relații personale de ordin erotic pe seama proiectului. Sunt unii care au familie sau alții care nu au și într-adevăr la ei e un pic mai greu, pentru că ei tare vor și e destul de complicat când și vrei, și e atât de accesibil, și se poate”.

De asemenea, membrii trupei care calcă strâmb sau sunt leșini, își iau imediat rămas bun de la tot ce înseamnă Carla’s Dreams. „Ceea ce nu iubesc eu la bărbați, e atunci când ei „niorlâie”. Trebuie să faci ceva, să lucrezi cu 10% mai mult decât lucrează cel mai bun acum.”

Filmările emisiunii au început la repetiții, unde cei din proiect au fost surprinși fără măști pictate, dar oricum cu fețele ascunse. Sound check-ul a durat mai bine de două ore, timp în care membrii trupei și-au testat tobele, au acordat instrumentele și au verificat sunetul. Cel mai mult timp îl petrec repetând piesele noi. Performanța muzicală nu are nevoie însă doar de talent, băieții fac și investiții financiare enorme pentru un produs de calitate.

Între timp, pe unul din site-urile din Rusia apare un material al unor paparazzi care pretinde că dezvăluie identitatea celor din Carla’s Dreams. Reacția la cald înainte de pornirea spre concert. „Pozele sunt calitative. E interesant, e scris frumos. Este o parte de adevăr acolo. E pe alături, e un pic ilegal și călduț. Lui Andrieș al nostru, noi o să-i dăm un bonus pentru faptul că trage focul asupra sa. E o știre veche cu poze noi. Important e altceva – măcar să fi fost adevărat.

Suntem mega plictisiți de make up în general. Mie mi-ar fi mult mai simplu să nu fac toate prostiile astea și mai ales că e ditamai echipa și sunt probleme de logistică enorme și sunt cheltuieli mari pentru a întreține un prim level și un al doilea level de securitate. Vorbind de ruși, ei ne-au spart primul level și au făcut-o foarte simplu, două zile la rând. Probabil vom recurge și la un al treilea level de securitate atunci când vom pleca în Rusia, pentru că se vede că băieții au intenții serioase”, adaugă solistul proiectului, „Sergiu”.

„Ne bucurăm și mulțumim pentru modul în care este abordată problema asta în Moldova și România în ultimul timp, în sens de ignor total și lumea chiar a înțeles că nu e vorba de fiță sau aroganță, ci de dorință și de dreptul la anonimat. Eu chiar nu vreau să mă „chitesc” acasă ca să mă duc să cumpăr o pâine și să-mi facă cineva o fotografie, doar pentru că sunt o persoană publică. Noi nu încurcăm muștele cu pârjoalele. E una un site cu niște fotografii foarte faine și destul de relevante sub cel puțin două aspecte și e cu totul altceva proiectul care cuprinde mult mai multe decât atât”, a mai adăugat interpretul.

Băieții nu fac muzică la nimereală. De fiecare dată caută un anumit impact și își doresc ca publicul care-i ascultă să înțeleagă mesajul care e în spatele pieselor, fie ele și comerciale. „Sunt texte mai dure și sunt texte care sunt total fake. Sunt făcute pentru a fi comerciale. Undeva la mijloc este adevărul. Noi în orice caz nu ne-am dezis să facem muzică care din start știm că nu va avea niciun impact. Până acum, poate de două ori în patru ani am dat explicații despre ce am vrut să spunem.”

Totodată, aceștia au reconfirmat faptul că nu veți putea asculta niciuna din piesele trupei live la nuntă. Este unul din principiile băieților. „Timp de patru ani și ceva, noi am cântat la una sau la două nunți și asta doar era la prieteni. În campanii electorale, fără nicio problemă, dar atâta timp cât este accesibil pentru toți.”

Se ascund în spatele măștilor și nu vor să spună mare lucru despre viața personală, dar recunosc, au și ei slăbiciuni despre care nu deschid parantezele. „Nu suntem exemplari nici pe departe. Voi multe nu cunoașteți, dar credeți-ne, nu suntem de pus la icoană.”

Vedeți mai jos și emisiunea „O ZI…”

Preluat de la: Diez.md