timebelle_miruna_stage_song_2-e1486716093897.jpg
Miruna Mănescu va reprezenta Elveția la Eurovision împreună cu trupa Timebelle și piesa „Apollo”. În Romania, artista a lansat single-ul „Blestem” cu numele de scena RUNA.

„Ne bucurăm foarte tare ca vom reprezenta Elveția la Eurovision cu piesa “Apollo”. Personal, mă simt onorată că publicul elvețian ne-a primit cu brațele larg deschise și spun asta datorită procentului mare de voturi pe care l-am primit în seara finalei de la Zürich, mai exact 48%. În trupa Timebelle nu sunt eu singura româncă. Cel care cântă la pian este Emanuel Daniel Andriescu, născut la Botoșani și stabilit în Elveția de mai mult de 10 ani. A studiat clarinet la Conservatorul de aici, dar cântă și la pian și la saxofon”, a declarat Miruna Manescu.

Datorită succesului piesei, urmează o perioadă intensă de promo și pregătiri pentru ca în Kiev, la Eurovision, să obțină rezultate cât mai bune. „Perioada următoare se anunță una extrem de plina, mergem în promovare cu piesa “Apollo” în peste 8 țări din Europa, avem ședințe cu echipa SRF din Zürich, pregătim show-ul cu un coregraf, în curând vom filma și un videoclip pentru piesa noastră. Facem tot posibilul ca piesa noastră să strălucească la Kiev”, a mai spus artista.

Preluat de la: Diez.md