Filme.jpg
Te plictisești acasă și nu știi ce să faci în acest weekend? Ți-am pregătit o listă din cinci filme interesante pe care să le privești la cinematograful Cineplex din Chișinău.

MAIGRET

La Paris, o fată tânără este găsită moartă într-o piață pariziană, purtând o rochie de seară. Comisarul Maigret va încerca s-o identifice și apoi să înțeleagă ce s-a întâmplat cu victima.

MERCENARUL

După ce a fost eliberat involuntar din marini, James Harper (Pine) se alătură unei organizații paramilitare pentru a-și întreține familia în singurul mod în care știe.

ÎNĂLȚAREA TIGRULUI

Într-o zi, Rob Horton, în vârstă de 12 ani, plimbându-se prin pădure, dă peste o cușcă de fier cu un tigru bengal. Tigrul devine cel mai mare secret al băiatului. Și o singură persoană în lume, o nouă colegă de clasă Sistine, își dezvăluie secretul. Copiii decid să lase fiara să iasă din cușcă.

BATMAN

Intriga se va baza pe sosirea în Gotham City a lui Red Hood, care se dă drept Batman pentru a-l face pe acesta să arate ca un infractor. Totul va converge către o bătălie între Red Hood, Batman și Joker.

MOARTE PE NIL

În timpul unei croaziere pe Nil, Hercule Poirot trebuie să investigheze decesul unei tinere moștenitoare.

Preluat de la: diez.md