collage.jpg
Un cuplu din doi tineri flămânzi a luat micul dejun la o cafenea italienească din Capitală și probabil au uitat să achite nota. Administrația localului a hotărât să le mai ofere o șansă și, prin urmare, tinerii au fost așteptați până joi, 28 martie, ora 15.00 în local, pentru a-și plăti consumația. Aceștia nu au mai venit. 

Cu toate că aceștia și-au lăsat jachetele, dar și o poșetă, în restaurant, acestea, cel mai probabil sunt din second hand, menționează administrația localului. Prin urmare, cum a promis anterior, administrația a făcut publică o înregistrare video cu ajutorul căreia tinerii pot fi identificați în momentul în care se ascund în mod deliberat și fug.

„Se vede că cuplul a fost bine pregătit. Recunoaștem că este dificil oamenilor onești să-și imagineze că toate acestea sunt adevărate, dar, după cum s-a dovedit, astfel de cazuri sunt foarte frecvente în orașul nostru. Alți patroni de restaurant au cerut administrației să le arate videoclipul, deoarece nu au un sistem de supraveghere video și își doresc să identifice hoții”, scrie administrația.

„Lucrăm foarte mult, încercăm foarte mult și ne așteptăm ca munca noastră să fie evaluată și respectată.
Nu vrem să trimitem acest videoclip la poliție, așa că am decis să oferim tinerilor încă o șansă. Sperăm că vor veni și vor plăti datoria. La rândul nostru, promitem să nu plasăm videoul undeva și să nu-l dăm cuiva, de asemenea, tinerii vor beneficia și de o cafea gustoasă din partea casei. În echipa noastră există o astfel de regulă, nu contează modul în care am făcut o greșeală, contează cum am rezolvat-o”, scrie pe Facebook într-o postare, administrația localului acum o săptămână.

Articolul anterior îl vedeți aici.

Preluat de la: diez.md