978x0.jpg
George Simion, liderul AUR, a fost stropit cu cerneală la manifestările de 24 Ianuarie, din Piaţa Unirii din Iaşi, unde s-a sărbătorit Unirea Principatelor Române, deşi autorităţile locale nu au organizat niciun eveniment oficial.

El n-a schiţat niciun gest când i-a fost aruncat lichidul pe faţă, cei din jur repezindu-se să îl prindă pe atacatorul venit prin spatele lui Simion, menționează Adevărul.ro.

Bărbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de către jandarmi, împreună cu soţia sa, însă George Simion a transmis ca acesta să nu fie amendat. Cei doi se află la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde dau declaraţii în aceste momente.

„Nu mă supăr şi chiar îi rog pe poliţişti să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toţi românii”, a declarat George Simion.

Evenimentele de la Iaşi sunt tensionate din cauza faptului că autorităţile locale au transmis că nu vor organiza în Piaţa Unirii evenimente care să adune mii de persoane în centrul oraşului, din cauza creşterii numărului de infectări cu coronavirus, menționează sursa.

Preluat de la: diez.md