hulu_ss_katyperry_020717.jpg
Cântăreața Katy Perry a organizat miercuri o căutare de comori în peste 20 de orașe pentru a le permite fanilor să asculte noul ei cântec înainte de lansarea oficială a titlului, care va avea loc vineri, relatează Agerpres.

Personalitatea cea mai urmărită pe Twitter cu peste 95,7 milioane de abonați, vedeta din California a postat mai multe mesaje care reprezentau indicii pe rețeaua de socializare, înainte de a publica o hartă cu 26 de orașe ale lumii, cele mai multe în America de Nord și Europa de Vest.

În fiecare dintre aceste orașe, Katy Perry își invita fanii să găsească un glob de discotecă dintre cele utilizate în cluburile de noapte și care face legătura cu noul ei cântec „Chained to the Rythm”.

 

harta_Katty

 

Compozitoarea și interpreta „Roar”, „Last Friday Night” sau „Firework” i-a invitat pe curioși să se prezinte cu căști audio pentru a le putea conecta la globul disco și a asculta cântecul care va fi lansat oficial vineri.

Zeci de fani s-au deplasat spre locurile indicate pe hartă, a cărei versiune mai detaliată a fost apoi postată online pe site-ul oficial al cântăreței. Mulți dintre ei și-au relatat aventurile pe rețelele de socializare.

 

 

Katy Perry a postat online un extras din noul ei cântec, cu un ritm lent pe fond de sintetizator care reamintește de stilul disco. La Paris, globul disco a fost plasat în fața Moulin Rouge, celebrul cabaret aflat în al XVIII-lea arondisment, nu departe de Montmartre. Mai jos experiențe unui fan din Chicago:

 

În ultima etapă a acestei operațiuni de marketing, Katy Perry, care tocmai s-a făcut blondă, urmează să cânte la ceremonia Grammy Awards, premiile industriei muzicale americane.

Există numeroase zvonuri privind iminenta lansare a următorului album al cântăreței de 32 de ani, al cărui ultim titlu „Prism” datează de aproape trei ani și jumătate.

Preluat de la: Diez.md