5.png
HY NO ROCK a provocat fotografii la o discuție despre unul dintre cele mai pompoase evenimente din viața unui cuplu – nunta. Nu-i deloc simplu să fii fotograf la un moment atât de însemnat, mai ales atunci când în fiecare seară te așteaptă aceleași întrebări de serviciu.

Despre frazele de la nunți, muzicanți, ciudățenii de la acest eveniment, urări, vornicele și multe altele au relatat tinerii, care s-au aflat de data asta de cealăltă parte a obiectivului. Fotografii au expus într-o manieră amuzantă istorioarele memorabile de la nunțile la care au participat.

„Am avut un caz când s-au rupt pantalonii în fund, pac.”

„Am avut un caz, când am fost la o nuntă într-un sat, când l-a dezbrăcatul miresei veneau doi „ciuvași”,  un tânăr și un bătrân, luau o felie de pâine și o fârâmițau mirelui în cap, pentru mine asta era „neponeatna” și-i, da-i mâncare la păduchi? Și după asta el tot șădi vreo 20 de minute și dă fârâmiturile din cap.”

„… și s-a început bătaia afară, colegul meu Mihai a rămas înlemnit cu umbrela în mână și eu strigam: „Mihai vină-ncoa!” și-am prins câteva cadre, eu cred că ele o să fie apreciate peste ani de zile.”

Tatuajele pot servi drept impediment în serviciul de fotograf. „La o nuntă, foarte recent, am fost rugat insistent să-mi răsuflec mânicile în jos pentru că la nuntă toată lumea e creștină, și eu m-am uitat așa „Lumea e creștină, da eu ce-s?”, el a zis: „Dacă nu te superi să dai mânicile în jos.” , și eu m-am supărat.”

Preluat de la: diez.md